Letters To God by Norhafsah Hamid
RM30.00 RM27.00
Letters To God by Norhafsah Hamid
Writer : Norhafsah Hamid Pages : 245 Letters to God is about a journey of a young girl named Sarah in trying to find her footing in a challenging world. An introvert by nature, Sarah struggles to balance her work,...
RM30.00 RM27.00
Empayar Hikayat Putera Tanpa Nama by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Paperback, 352 pages Ilmu agama ini umpama senjata yang boleh dimiliki sesiapa. Jika senjata itu jatuh ke tangan yang baik, akan digunakan senjata itu untuk menyerang yang jahat. Namun, jika ia jatuh ke tangan yang jahat, akan...
RM30.00 RM27.00
Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Halaman:488 Ribuan tahun selepas peperangan yang memusnahkan hampir keseluruhan dunia. Nusantara kembali aman di bawah naungan sultan sehingga datang mereka yang mendakwa - kekuasaan itu hasil perjanjian dengan syaitan. Ebook Version Dapatkan versi ebook di Google Play...
RM30.00 RM27.00
Kapal Terakhir Di Dunia Episod I by Teme Abdullah
Penulis: Teme AbdullahPenerbit: IMAN PublicationBil. Muka Surat: 338Tahun Terbitan: 2021ISBN: 9789672459170Format: Paperback Sinopsis Bokor, sebuah kapal besi gergasi yang asalnya dicipta untuk menghadapi bencana hujan tahi bintang menjadi satu-satunya tempat manusia berlindung. Meski terasing daripada ancaman dunia luar, penghuninya telah dijangkiti pelbagai...
RM30.00 RM27.00
Selamat Tinggal Purnama Strain Pertama By Teme Abdullah
Kisah seorang artis terkenal. Hidup pada zaman manusia terpaksa mengumpul ‘kredit’ yang cukup sebagai bukti mereka berhak untuk kekal hidup di muka bumi. Mereka yang gagal mencapai tahap kredit minima, akan ditarik nyawa.Artis terkenal itu ada segalanya – wajah, suara,...
RM30.00 RM27.00
Dear God by Norhafsah Hamid
RM30.00 RM27.00
Dear God by Norhafsah Hamid
In Dear God (the sequel to Letters To God), author Norhafsah Hamid weaves a tender story of young love, second chances and a soul that is lost, seeking to find what has been missing in his heart all along. Jonah...
RM30.00 RM27.00
Selamat Tinggal Purnama Strain Kedua By Teme Abdullah
Setelah mengejutkan peminatnya dengan pengumuman tergempar dahulu, Latif Purnama hilang daripada radar. Masyarakat tidak tahu apa yang berlaku kepadanya. Ada juga yang menyangka dia telah bersara.Hampir setahun kemudian, tiba-tiba dia muncul semula dengan album baharu. Karya yang sedikit ganjil berbanding...
RM30.00 RM27.00
Kapal Terakhir Di Dunia Episod II by Teme Abdullah
Penulis: Teme AbdullahPenerbit: IMAN PublicationBil. Muka Surat: 339Tahun Terbitan: 2021ISBN: 9789672459187Format: PaperbackSinopsis Jika ada satu sistem yang gagal berfungsi, seluruh Bokor akan turut lumpuh. Itulah yang sedang dialami Bokor – kapal gergasi berusia 571 tahun yang menjadi tempat berlindung semua...
RM30.00 RM27.00
Stigma By Muharikah
RM30.00 RM27.00
Stigma By Muharikah
Penulis: Muharikah "Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia?" ungkap Iman, serius.Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata."Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu...
RM30.00 RM27.00
Hiatus (Edisi Kemas Kini) by Budak Tomato
Hidup ini perjalanan yang akhirnyabukan pada mati. Buku ini baris-baris tulisan pada kamu,Tapi baris-baris ini ibarat luka-luka pada lengan dan paha aku. Buku ini mungkin sekadar ceritamenagih simpati pada hematmu.Tapi buku ini luahan jiwa gersang yangmemerlukan cinta, pada aku. Yang...
RM28.00 RM25.20
Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah
Siri terakhir Kapal Terakhir di Dunia kini telah tiba! Dapatkan sekarang untuk mengetahu penamat kisah Aria dan penduduk-penduduk Bokor. Author: Teme AbdullahPublisher: Iman PublicationYear Published: 2021Language: MalayISBN: 978-967-2459-22-4Pages: 320 pagesFormat: PaperbackWeight : 400g “Kosongkan minda... Buang semua andaian kau selama...
RM30.00 RM27.00
Be Eshme Elohim by Dr Maszlee Malik
Penulis: Dr Maszlee Malik Penerbit: Jejak Tarbiah Bil. Muka Surat: 228 ISBN: 9789671826072 Format: Paperback Antara basirah (ketajaman hati) dan basar (penglihatan) – mana yang lebih dipercayai? “Basirahmu telah memandumu sejauh ini, ia selari dengan ketulusan hatimu dan kemurnian jiwamu.”...
RM28.00
Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Penulis: Auni Zainal Penerbit: IMAN Publication Tahun Terbit: 2021 Bahasa: Melayu ISBN: 9789672459125 Ketebalan: 516 m/s Format: SoftcoverDia diam apabila marah.Dia diam apabila sedih.Dia diam apabila kecewa.Mawaddah Ilmi tidak tahu apa masalah dirinya. Namun, dia sentiasa pasti yang dia tak berhak...
RM30.00 RM27.00
S-K-Y By Fiy Suri
RM28.00 RM25.20
S-K-Y By Fiy Suri
Pekak. Socially anxious. Anak yatim. Tak ada yang tak teruk dalam hidup seorang gadis bernama Sky. Kalau boleh, dia nak duduk di dalam bilik saja dan melukis. Tak payah pergi mana-mana. Kalau jumpa orang pun, bukan orang faham apa dia...
RM28.00 RM25.20
Dilema By Muharikah
RM30.00 RM27.00
Dilema By Muharikah
“Tetapi entahlah Puan. Kenapa ujian ini datang berturut-turut? Kenapa Allah ambil sesuatu dari saya di saat saya memerlukan sesuatu untuk bergantung harap?” Hanya tidak sampai beberapa bulan kehilangan suaminya, Iman diuji lagi. Kali ini ujian yang diterima begitu menggoyahkan keyakinan...
RM30.00 RM27.00
Kala Runtuh Seluruhnya By Fiy Suri
RM30.00 RM27.00
Kala Runtuh Seluruhnya By Fiy Suri
Penulis: Fiy Suri Penerbit: IMAN Publication Tahun Terbit: 2021 Bahasa: Melayu ISBN: 9789672459149 Ketebalan: 425 m/s Format: Softcover"...I'm sorry, but I'm afraid you can never do snowboarding again." Hud terduduk. Akibat kemalangan yang menimpa, minat dan kecintaannya pada meluncur salji...
RM30.00 RM27.00
(AS-IS) Sekali Lagi By Auni Zainal
Walau apa pun niat kau, hasilnya takkan sama Nadiah. Takkan sama!***Nadiah mula menulis apa saja yang ingin diluahkan perasaannya pada waktu itu. Tidak semena-mena, Nadiah terasa kepalanya berpusing. Semuanya menjadi gelap.***Nadiah membuka mata perlahan-lahan. Dia sedang terbaring di atas katil....
RM28.00 RM21.00
Projek Athena By Syeraho (AS IS)
RM28.00 RM23.80
Projek Athena By Syeraho (AS IS)
Penulis: Syeraho “Adakah saya… masih lagi manusia?” “Yang membuatkan kita manusia atau tidak, bukanlah keupayaan fizikal kita, Athena.” “Habis tu apa?” “Kemanusiaan” Projek Athena adalah satu projek penyelidikan khas negara Erudayn bertujuan untuk mengkaji kualiti daya hidup dan keabadian manusia....
RM28.00 RM23.80
Hikayat Satria Satria Sejati 4 Samudera Pengorbanan by Hilal Asyraf
Penulis: Hilal AsyrafPenerbit: Hilal Asyraf ResourcesTahun Terbit: Oktober 2020Bahasa: MelayuGenre: FiksyenISBN: 9789672208136Ketebalan: 441 m/sFormat: Soft coverMukan'Aja telah berpakat bersama Uluwalu dan Tanah Suci untuk menggempur Mastazadi. Kekuatan mereka telah berkumpul di hadapan benteng Mastazadi, menanti kehadiran Lutello untuk memulakan gempuran.Menanti...
RM30.00
Hikayat Satria Satria Sejati 5 Generasi Pejuang by Hilal Asyraf
Penulis: Hilal AsyrafPenerbit: Hilal Asyraf ResourcesTahun Terbit: Oktober 2020Bahasa: MelayuGenre: FiksyenISBN: 9789672208143Ketebalan: 449 m/sFormat: Soft coverBustanati, negara nusantara yang gagah berdiri sebagai benteng terakhir amukan Mukan'Aja, menjadi tempat perlindungan seterusnya buat Ariki dan rakan-rakan. Bersama kepimpinan Bustanati, mereka cuba mencari...
RM30.00
When Wings Expand by Mehded Maryam Sinclair
Author: Mehded Maryam SinclairISBN: 9780860374992Pages: 150Publisher: Kube Publishing LtdA raw and emotional journal charting the death of Nur's mother to cancer.Winner of the Unpublished Muslim Writer's Award 2011.She wrapped her arms around me and said, Nur! I know. I don't...
RM50.00 RM40.00
She Wore Red Trainers by Na'ima B. Robert
Author: Na'ima B. Robert Publisher: Kube Publishing LtdYear Published: 2014Language: EnglishGenre: FictionISBN: 9781847740656Pages: 256Format: PaperbackAn emotional romance that explores the possibilities and passions young Muslims face when falling in love.When Ali first meets Amirah, he notices everything about her hijab, her...
RM55.00 RM44.00
The Weight of Our Sky by Hanna Alkaf
Writer: Hanna Alkaf Pages: 277 A music loving teen with OCD does everything she can to find her way back to her mother during the historic race riots in 1969 Kuala Lumpur, Malaysia, in this heart-pounding literary debut.Melati Ahmad looks...
RM56.00
Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck (Puteh Press) by HAMKA
Penulis: HAMKAPenerbit: Puteh PressTahun Terbit: 2015Bahasa: MelayuGenre: Novel, UmumISBN: 9789673693160Ketebalan: 288Format: Paperback Zainuddin, lelaki yang tidak punya apa-apa. Harta tidak, rupa tidak, cinta pun kosong.Pada ketika bertemu Hayati, Zainuddin mula sedar, yang harta itu boleh dicari, rupa itu boleh diterima seadanya, dan...
RM22.00

Showing 1 - 24 of 46 total

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top