Kapal Terakhir Di Dunia Episod I by Teme Abdullah
Penulis: Teme AbdullahPenerbit: IMAN PublicationBil. Muka Surat: 338Tahun Terbitan: 2021ISBN: 9789672459170Format: Paperback Sinopsis Bokor, sebuah kapal besi gergasi yang asalnya dicipta untuk menghadapi bencana hujan tahi bintang menjadi satu-satunya tempat manusia berlindung. Meski terasing daripada ancaman dunia luar, penghuninya telah dijangkiti pelbagai...
RM30.00 RM27.00
Kapal Terakhir Di Dunia Episod II by Teme Abdullah
Penulis: Teme AbdullahPenerbit: IMAN PublicationBil. Muka Surat: 339Tahun Terbitan: 2021ISBN: 9789672459187Format: PaperbackSinopsis Jika ada satu sistem yang gagal berfungsi, seluruh Bokor akan turut lumpuh. Itulah yang sedang dialami Bokor – kapal gergasi berusia 571 tahun yang menjadi tempat berlindung semua...
RM30.00 RM27.00
Selamat Tinggal Purnama Strain Pertama By Teme Abdullah
Kisah seorang artis terkenal. Hidup pada zaman manusia terpaksa mengumpul ‘kredit’ yang cukup sebagai bukti mereka berhak untuk kekal hidup di muka bumi. Mereka yang gagal mencapai tahap kredit minima, akan ditarik nyawa.Artis terkenal itu ada segalanya – wajah, suara,...
RM30.00 RM27.00
Selamat Tinggal Purnama Strain Kedua By Teme Abdullah
Setelah mengejutkan peminatnya dengan pengumuman tergempar dahulu, Latif Purnama hilang daripada radar. Masyarakat tidak tahu apa yang berlaku kepadanya. Ada juga yang menyangka dia telah bersara.Hampir setahun kemudian, tiba-tiba dia muncul semula dengan album baharu. Karya yang sedikit ganjil berbanding...
RM30.00 RM27.00
Empayar Hikayat Putera Tanpa Nama by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Paperback, 352 pages Ilmu agama ini umpama senjata yang boleh dimiliki sesiapa. Jika senjata itu jatuh ke tangan yang baik, akan digunakan senjata itu untuk menyerang yang jahat. Namun, jika ia jatuh ke tangan yang jahat, akan...
RM30.00 RM27.00
Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Halaman:488 Ribuan tahun selepas peperangan yang memusnahkan hampir keseluruhan dunia. Nusantara kembali aman di bawah naungan sultan sehingga datang mereka yang mendakwa - kekuasaan itu hasil perjanjian dengan syaitan. Ebook Version Dapatkan versi ebook di Google Play...
RM30.00 RM27.00
Pelukis Jalanan By Teme Abdullah
RM25.00 RM22.50
Pelukis Jalanan By Teme Abdullah
Paperback, 215 pages ISBN13 : 9789832423294 Diterbitkan : Januari 2016 "Jika diberi peluang berpatah balik masa, perbetulkan semuanya, mengelak kegagalan berlaku, dan hidup dengan selesa, aku akan memilih untuk tidak lakukannya. Kerana pengalaman inilah anugerah bernilai Allah kepada aku.” [Teme...
RM25.00 RM22.50
Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
RM30.00 RM27.00
Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
Paperback, 328 pages ISBN13 : 9789832423430 Diterbitkan : April 2017 To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.” Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up... Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam....
RM30.00 RM27.00
Impian Jalanan by Teme Abdullah
RM33.00 RM29.70
Impian Jalanan by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Paperback, 351 pages Orang kata melukis tak boleh jadi kaya. Tak boleh jadi jutawan. Tak apa. Biar aku cuba. Impian Jalanan merupakan kesinambungan dari dua buku sebelumnya, Pelukis Jalanan dan Arkitek Jalanan. Ini kisah Teme selepas habis...
RM33.00 RM29.70
Signature Jalanan By Teme Abdullah
RM33.00 RM29.70
Signature Jalanan By Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Halaman: 306 "Aku faham perasaan yang kau cerita kat aku mula-mula tadi... Rasa macam seakan-akan dilahirkan bodoh daripada orang lain. Orang lain boleh score exam. Aku pulak tak boleh score. Dahlah lambat membaca. Huruf pun aku tertukar-tukar....
RM33.00 RM29.70
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top