Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal IPMIIP
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal IPMIIP
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal IPMIIP
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal IPMIIP
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal IPMIIP
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal IPMIIP
Iman Publication Buku Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal

Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal

Regular price RM30.00 Save RM-30.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Enjoy FREE shipping on orders above RM120.

Only 28 items in stock!
Penulis: Auni Zainal
Penerbit: IMAN Publication
Tahun Terbit: 2021
Bahasa: Melayu
ISBN: 9789672459125
Ketebalan: 516 m/s
Format: Softcover

Dia diam apabila marah.

Dia diam apabila sedih.

Dia diam apabila kecewa.

Mawaddah Ilmi tidak tahu apa masalah dirinya. Namun, dia sentiasa pasti yang dia tak berhak disayangi, apatah lagi layak ke syurga.

“Aku tak pernah buat apa-apa dengan betul. Aku menyusahkan orang lain sejak dulu. Semuanya salah aku sebab aku tak cukup baik."

Pendirian Mawaddah berubah sejak Iffat Rusyaidi melihat dia dimalukan semasa suatu temu duga. Dia sentiasa mengelak daripada Iffat, sehinggalah dia menyedari Iffat sebenarnya mengetahui kisah silamnya yang selama ini dilindungi.

Sehelai nota dari masa lalu membuatkan Mawaddah tersedar bahawa ada sesuatu dalam dirinya yang harus diselamatkan – jika dia berani memaafkan dan mencintai dirinya sendiri.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Siti Nor Hakimah Saidi
Mawaddah Ilmi Ingin Pulang

Karya Auni Zainal yang paling best setakat ini.

F
FARAH SAMSUL
Mawaddah Ilmi Ingin Pulang

Beli buku ni sbb tertarik dgn ayat pada cover buku, "Adakah dengan memaafkan segalanya akan pulih?". Pada awal pembacaan, jalan cerita agak 'slow' sedikit jadi ambil masa juga untuk teruskan bacaan. Tapi bila dah sampai ke part konflik, jalan cerita mula menarik dan terus takleh stop baca. Buku ni byk bermain dgn emosi. Byk isu-isu menarik yg penulis cuba utk sampaikan melalui buku ni antaranya paedophilia, depression, penceraian, masalah keluarga dll.

Byk quotes menarik juga yg dpt dari buku ni. Sy kongsi satu quotes yg sy suka - 'Kalau nak sembuh, kena berani sakit'.

F
Farrah Saqinah
Mawaddah ilmi ingin pulang

Sangat best cover buku ni Hampir menangis baca ya

A
A.Y
Rasa Puas

Ayat-ayat dalam buku ni semua best-best.

Rasa macam ada orang tengah cakap kat telinga masa baca 😇 Rasa puas sangat lepas habis baca satu buku.

Terima kasih Auni Zainal untuk kisah Wadah ini 🥰

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Siti Nor Hakimah Saidi
Mawaddah Ilmi Ingin Pulang

Karya Auni Zainal yang paling best setakat ini.

F
FARAH SAMSUL
Mawaddah Ilmi Ingin Pulang

Beli buku ni sbb tertarik dgn ayat pada cover buku, "Adakah dengan memaafkan segalanya akan pulih?". Pada awal pembacaan, jalan cerita agak 'slow' sedikit jadi ambil masa juga untuk teruskan bacaan. Tapi bila dah sampai ke part konflik, jalan cerita mula menarik dan terus takleh stop baca. Buku ni byk bermain dgn emosi. Byk isu-isu menarik yg penulis cuba utk sampaikan melalui buku ni antaranya paedophilia, depression, penceraian, masalah keluarga dll.

Byk quotes menarik juga yg dpt dari buku ni. Sy kongsi satu quotes yg sy suka - 'Kalau nak sembuh, kena berani sakit'.

F
Farrah Saqinah
Mawaddah ilmi ingin pulang

Sangat best cover buku ni Hampir menangis baca ya

A
A.Y
Rasa Puas

Ayat-ayat dalam buku ni semua best-best.

Rasa macam ada orang tengah cakap kat telinga masa baca 😇 Rasa puas sangat lepas habis baca satu buku.

Terima kasih Auni Zainal untuk kisah Wadah ini 🥰