-15%
Zoom the image with mouse

Kapal Terakhir Di Dunia Episod II by Teme Abdullah

186 In stock
RM25.50 RM30.00
Terms & conditions
customers are viewing this product

Penulis: Teme Abdullah
Penerbit: IMAN Publication
Bil. Muka Surat: 339
Tahun Terbitan: 2021
ISBN: 9789672459187
Format: Paperback

Sinopsis

Jika ada satu sistem yang gagal berfungsi, seluruh Bokor akan turut lumpuh.

Itulah yang sedang dialami Bokor – kapal gergasi berusia 571 tahun yang menjadi tempat berlindung semua manusia. Sementara sistem jentera dibaik pulih, Aria bersama beberapa wakil sektor lain mempertaruhkan nyawa untuk mendapatkan bekalan air bersih daripada sumber luar.

Tanpa diduga, pengalaman di luar Bokor menjadi mimpi ngeri buat Aria. Keadaan semakin meruncing apabila Aria dituduh sebagai pembawa bala kepada Sektor Biru. Penyakit adiknya pula bertambah parah.

Ketika situasi Aria semakin menekan, Vanessa hadir menjanjikan tawaran bersyarat. Adiknya boleh sembuh sepenuhnya, jika Aria bersetuju turuti permintaan Vanessa.

“Percayalah, Aria. Tiada penyesalan yang akan menghantui kau lagi… jika kau pilih jalan ini.”

Aria sedar, pilihannya kali ini ialah peperangan melawan akalnya sendiri.

Apa yang anda akan dapati melalui pembelian Buku KKTD Episod II ini?

1 X Buku KTDD Episod II

  • ISBN 9789672459187
  • 345 mukasurat
1. Sebarang order yang berjaya adalah muktamad dan tidak boleh dibatalkan atau ditukar ganti.

2. Selepas selesai proses pembayaran yang lengkap, anda akan menerima email pengesahan daripada IMAN Shoppe Bookstore bersama nombor order (cth: #111***). No order ini penting untuk semakan keseluruhan butiran pembelian.

3. Anda tidak dibenarkan menukar atau menambah order selepas pembelian berjaya di website. Untuk menambah pembelian buku, anda boleh membuat tempahan buku yang baru di website dan kami akan pos buku tersebut secara berasingan.

Polisi Penghantaran:

1. Penghantaran order dilakukan semasa hari bekerja Isnin sehingga Jumaat tidak termasuk hari Sabtu dan Ahad mengikut nombor order (cth: #111***).

2. Semua parcel akan diposkan melalui sistem kurier yang telah ditetapkan oleh pihak IMAN kecuali Sabah Sarawak dan Luar Negara.

3. Tracking nombor akan diberikan melalui SMS dan email dari Easyparcel setelah parcel mula diproses oleh pihak IMAN.

Polisi Kerosakan/Kehilangan Parcel

1. Sebarang aduan seperti berikut:

i. Kerosakan item
ii. Menerima order yang salah
iii. Kelewatan atau kehilangan parce

Anda boleh membuat laporan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN di sini (masukkan link http://bit.ly/ParcelProblemCustomer). Pihak IMAN akan segera hubungi anda melalui email dalam tempoh 24 jam semasa waktu bekerja untuk penghantaran item yang baru.

Perhatian: Untuk buku rosak atau salah item, anda tidak perlu pulangkan kepada pihak IMAN.

2. Jika parcel mengalami kerosakan fizikal, anda perlu membuat laporan kepada pihak Easyparcel melalui email, support@easyparcel.my dan pihak IMAN dalam masa 24 jam. Kami tidak akan menghantar parcel yang baru sekiranya anda tidak membuat laporan kepada pihak kurier.

3. Untuk kes pemulangan parcel yang tak dituntut, anda haruslah membayar kos penghantaran yang baru kepada pihak IMAN dalam tempoh sebulan.

PERHATIAN: Sebarang persoalan dan cadangan, boleh diajukan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN melalui email sales@imanshoppe.com atau hubungi talian 013-2875747.

Customer Reviews

Based on 13 reviews
85%
(11)
15%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nabilah Az-Zahraa

This is the next episode of Kapal Terakhir Di Dunia. The plot is quite shocking and ughh rasa geram aku serious.. nak marah tapi kena sabar.. as expected from Teme the storyline is fantastic as always.. can't wait to read the last episode, hopefully all my questions will be answered

Z
ZUL OMAR
mantappp..💪🏻👍🏻

sy suka..mmg best

M
Muhammad Hairum
komen

Thank's pada penulis yang dapat memberi dan memupuk semangat membaca dalam diri saya,buat pertama kali saya membaca selama 3 ke 4 jam tanpa henti,berdasarkan dari isi kandungan novel ini,sya amat tertarik di mana,perasaan ingin tahu terhadap masa yang akan datang dalam cerita ini,rekaan cerita dan isi kandungan buku ini membayang kan seperti sebuah cerita sci-fi dan romantik antara aria dan venessa ,sya percaya dengan kaedah tu bukan sahaja saya tetapi mungkin dapat menarik perhatian peminat2 yang lain,pengakhiran cerita pun membuat kan saya tertanya tanya,apa yg di tugas kan pada aria selepas di naik ke aras atas dan di jadikan manusia suci,selain itu bagaimana pula dengab adiknya yang akan membesar tanpa abang nya di sisi,yang paling membuat sya terpegun dan gila!!!...,adakah bumi telah sihat pada sediakala setelah kejaian di mana aria sinaran matahari dan udara yang segar,walhal sekiranya berada di aras bawah ,daranya di penuhi virus,akhir kata saya harap akan muncul nya novel sambungan pada kapal terakhir di dunia ini atau pun sebuah novel sci-fi yg di masukkan unsur romantik,sya tidak sabar menunggu,ribuan terima kasih.

Kapal Terakhir Di Dunia Episod II by Teme Abdullah
You have successfully subscribed!
This email has been registered