Zoom the image with mouse

Kombo Mendewasa

75 In stock
RM70.00
customers are viewing this product

Kombo Mendewasa ini mengandungi:

  1. Susahnya Hidup Dengan Manusia oleh Akif Basri & Asim Hatta
  2. Kenapa Kerja Tak Habis-Habis? oleh Dr. Amir Syahir & Fakhrur Radzi

Kombo Mendewasa ini membawa kita mengenali diri dan memaknai emosi terlebih dahulu sebelum berdepan dengan manusia yang pelbagai ragam.

“Orang yang tak kan sesekali tinggalkan kita walau seteruk mana pun kesilapan yang kita lakukan dan akan terus bersama kita, ialah diri kita sendiri.”

“Aku dah penat berusaha, tapi kenapa ini saja yang aku capai ...?”
“Hidup aku saja ke yang stuck? Orang lain semua macam dah berjaya.”

Antara persoalan yang menarik dalam Kombo Belajar Mendewasa:

  1. Suka atau tidak, kita tetap perlu bersua muka dengan manusia yang menyakitkan hati. Lalu, bagaimana caranya untuk kita menghadapi orang yang sukar sebegini?
  2. Kita sering merasakan diri disalah fahami, rasa tidak didengari dan bengang dengan orang yang tidak mempunyai common sense. Adakah kita perlu berdiam diri?
  3. Hakikat kehidupan masa kini yang sememangnya membebankan akibat lambakan tugasan dan rutin harian.
  4. Kepentingan mempelajari kemahiran untuk kita memperbaiki kualiti hidup agar setiap hari yang dilalui akan menjadi lebih bermakna.
Polisi Order:

1. Sebarang order yang berjaya adalah muktamad dan tidak boleh dibatalkan atau ditukar ganti.

2. Selepas selesai proses pembayaran yang lengkap, anda akan menerima email pengesahan daripada IMAN Shoppe Bookstore bersama nombor order (cth: #111***). No order ini penting untuk semakan keseluruhan butiran pembelian.

3. Untuk membuat semakan order yang telah dibuat, anda perlu sign in account untuk melihat history pembelian yang telah anda lakukan di www.imanshoppe.com.

4. Anda tidak dibenarkan menukar atau menambah order selepas pembelian berjaya di website. Untuk menambah pembelian buku, anda boleh membuat tempahan buku yang baru di website dan kami akan pos buku tersebut secara berasingan.

Polisi Penghantaran:

1. Penghantaran buku akan dilakukan dalam masa 2-3 hari, luar negara akan mengambil masa dalam 2-3 minggu tidak termasuk hari Sabtu dan Ahad mengikut nombor order (cth: #111***).

2. Semua parcel akan diposkan melalui sistem kurier yang telah ditetapkan oleh pihak IMAN kecuali Sabah Sarawak dan Luar Negara.

3. Tracking nombor akan diberikan melalui SMS dan email dari Easyparcel setelah parcel mula diproses oleh pihak IMAN.

4. Untuk servis self pickup dan pembelian secara walk in buku akan mula diproses dalam masa 24 jam selepas order di website. Anda boleh pick up semasa waktu bekerja Isnin - Jumaat (12 tengah hari - 5.00 petang)

Polisi Kerosakan/Kehilangan Parcel

1. Sebarang aduan seperti berikut:

i. Kerosakan item
ii. Menerima order yang salah
iii. Kelewatan atau kehilangan parce

Anda boleh membuat laporan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN di sini. Pihak IMAN akan segera hubungi anda melalui email dalam tempoh 24 jam semasa waktu bekerja untuk penghantaran item yang baru.

Perhatian: Untuk buku rosak atau salah item, anda tidak perlu pulangkan kepada pihak IMAN.

2. Jika parcel mengalami kerosakan fizikal, anda perlu membuat laporan kepada pihak Easyparcel melalui email, support@easyparcel.my dan pihak IMAN dalam masa 24 jam. Kami tidak akan menghantar parcel yang baru sekiranya anda tidak membuat laporan kepada pihak kurier.

3. Untuk kes pemulangan parcel yang tak dituntut, anda haruslah membayar kos penghantaran yang baru kepada pihak IMAN dalam tempoh sebulan.

PERHATIAN: Sebarang persoalan dan cadangan, boleh diajukan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN melalui email sales@imanshoppe.com atau hubungi talian 013-2875747.
Kombo Mendewasa
You have successfully subscribed!
This email has been registered