-10%
Sold Out
Zoom the image with mouse

Kimia by Akyelrahim

Manes Wordworks
Out of stock
RM34.20 RM38.00
customers are viewing this product

Penulis: Akyelrahim
Penerbit: Manes Wordworks
Tahun Terbitan: 2022
Bahasa: Bahasa Melayu
ISBN: 9789672660255
Bil. Muka surat: 419m/s
Format: Paperback
Harga: RM38.00
Berat: 0.36kg

Sinopsis

Ini cerita Zink dan Caan yang melakar pertemuan di bangku IPT. Yang si gadis, cemerkap itu sudah sebati dalam diri dan jadi identiti. Si jejak pula, mulut manis bergula buat hati Zink dikunjungi musim bunga setiap masa.

Bermula daripada pasangan eksperimen, tiba-tiba hati dilambung cinta membuatkan kedua-duanya setuju untuk berkongsi rasa. Apabila cinta dan kimia disatukan dalam satu cerita,

Zink, I love Uranium.
Potassium Caan.

Orang kata cinta itu macam kimia. Tapi dalam kimia, tidak semestinya sesuatu tindak balas itu akan kekal sama, dari awal hingga akhirnya. The chemicals could be contaminated, and it should be eliminated... right away. Eksperimen yang baharu harus dimulakan.

Kita still kawan, kan? - Zink

Aku pernah putus cinta sekali, tapi aku tak nak putus lagi sekali. Sebab macam kau cakap, kawan pun cinta. Cukup hilang kau sekali aje, I can't afford to lose you twice. - Caan

Mampukah hubungan mereka bertahan hingga ke akhirnya? Ikuti perjalanan suka duka mereka dalam Kimia!

Polisi Order:

1. Sebarang order yang berjaya adalah muktamad dan tidak boleh dibatalkan atau ditukar ganti.

2. Selepas selesai proses pembayaran yang lengkap, anda akan menerima email pengesahan daripada IMAN Shoppe Bookstore bersama nombor order (cth: #111***). No order ini penting untuk semakan keseluruhan butiran pembelian.

3. Sebarang pertukaran alamat selepas pembelian tidak akan diterima dan pihak IMAN akan memproses tempahan berdasarkan maklumat yang diberikan semasa tempahan di website.

4. Anda tidak dibenarkan menukar atau menambah order selepas pembelian berjaya di website. Untuk menambah pembelian buku, anda boleh membuat tempahan buku yang baru di website dan kami akan pos buku tersebut secara berasingan.

Polisi Penghantaran:

1. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 2-3 hari bekerja untuk Semenanjung dan Sabah/Sarawak dalam masa 14 hari bekerja. Penghantaran luar negara akan mengambil masa dalam 2-3 minggu tidak termasuk hari Sabtu dan Ahad mengikut nombor order (cth: #111***).

2. Semua parcel akan diposkan melalui sistem kurier yang telah ditetapkan oleh pihak IMAN kecuali Sabah Sarawak dan Luar Negara.

3. Tracking nombor akan diberikan melalui email dari IMAN Shoppe setelah parcel mula diproses oleh pihak IMAN.

4. Pelanggan tidak dibenarkan untuk self pick up pra tempah di premise IMAN Media Group

Polisi Kerosakan/Kehilangan Parcel

1. Sebarang aduan seperti berikut:

i. Kerosakan item
ii. Menerima order yang salah
iii. Kelewatan atau kehilangan parce

Anda boleh membuat laporan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN di sini. Pihak IMAN akan segera hubungi anda melalui email dalam tempoh 24 jam semasa waktu bekerja untuk penghantaran item yang baru.

Perhatian: Untuk buku rosak atau salah item, anda tidak perlu pulangkan kepada pihak IMAN.

2. Jika parcel mengalami kerosakan fizikal, anda perlu membuat laporan kepada pihak Easyparcel melalui email, support@easyparcel.my dan pihak IMAN dalam masa 24 jam. Kami tidak akan menghantar parcel yang baru sekiranya anda tidak membuat laporan kepada pihak kurier.

3. Untuk kes pemulangan parcel yang tak dituntut, anda haruslah membayar kos penghantaran yang baru kepada pihak IMAN dalam tempoh sebulan.

PERHATIAN: Sebarang persoalan dan cadangan, boleh diajukan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN melalui email sales@imanshoppe.com atau hubungi talian 013-2875747.
Kimia by Akyelrahim
You have successfully subscribed!
This email has been registered