-10%
Zoom the image with mouse

Signature Jalanan By Teme Abdullah

216 In stock
RM29.70 RM33.00
Terms & conditions
customers are viewing this product

Penulis: Teme Abdullah

Halaman: 306

"Aku faham perasaan yang kau cerita kat aku mula-mula tadi...
Rasa macam seakan-akan dilahirkan bodoh daripada orang lain.
Orang lain boleh score exam. Aku pulak tak boleh score. Dahlah lambat membaca. Huruf pun aku tertukar-tukar. Gagap pula tu...
Bila aku cerita kat orang, orang tak percaya sebab diorang tak lalui. Diorang ingat aku memang malas. Diorang ingat aku reka cerita dan kasi alasan. Padahal Allah saja tahu macam mana aku struggle nak jadi sama macam orang lain."

Dapatkan versi ebook di Google Play.

Customer Reviews

Based on 88 reviews
93%
(82)
5%
(4)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nur Afiqah
Signature jalananan

Buku sampai dalam keadaan yang sangat baik,bungkusan kemas

N
NADIRAH BINTI MOHD RAZANI
signature jalanan

buku ni buatkan tanggapan saya dekat orang yang pandai tapi tak selalu belajar sebenarnya salah. Rupanya struggle diorang tu berbeza dari biasa. Rasa menyesal tak beli buku ni before SPM sebab buku ni srs banyak gila pengajaran and buatkan orang yang lambat sedar tentang belajar ni penting sebenarnya boleh berubah kalau kita betul betul nak ubah. Recommended sangat untuk orang yang hilang keyakinan dalam diri dia.

N
Najihah Yusra
Throwback

Kinda relate with the story told in Signature Jalanan since i also went to boarding school. Love the story and learnt a lot from the book.

Signature Jalanan By Teme Abdullah
You have successfully subscribed!
This email has been registered