-10%
Zoom the image with mouse

Signature Jalanan By Teme Abdullah

100203
99 In stock
Buku
RM29.70 RM33.00
customers are viewing this product

Penulis: Teme Abdullah

Halaman: 306

"Aku faham perasaan yang kau cerita kat aku mula-mula tadi...
Rasa macam seakan-akan dilahirkan bodoh daripada orang lain.
Orang lain boleh score exam. Aku pulak tak boleh score. Dahlah lambat membaca. Huruf pun aku tertukar-tukar. Gagap pula tu...
Bila aku cerita kat orang, orang tak percaya sebab diorang tak lalui. Diorang ingat aku memang malas. Diorang ingat aku reka cerita dan kasi alasan. Padahal Allah saja tahu macam mana aku struggle nak jadi sama macam orang lain."
Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play.

Customer Reviews

Based on 86 reviews
93%
(80)
5%
(4)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
N
Najihah Yusra
Throwback

Kinda relate with the story told in Signature Jalanan since i also went to boarding school. Love the story and learnt a lot from the book.

N
Nurulafiqah Abdul Razak
awe-inspiring

Harap akan lahir lebih ramai manusia yang mempunyai pemikiran as smart as you Teme. Inn Syaa Allah

N
NUR ATHILAH AMALIA RAHADE
Signature Jalanan

Nice book 📚

W
Wana Fasya
Signature Jalanan

Besttt!banyak pengajaran yg kita dpt bila baca buku ni...I Love This Book :)

N
Nurinsyerah Binti Zubakir 67308
Signature Jalanan

Best! Based on true story of the author's life. Recommended!

Signature Jalanan By Teme Abdullah
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top