Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Signature Jalanan - Iman Shoppe Bookstore

Signature Jalanan

Regular price RM33.00 Sale price RM29.70 Save RM3.30
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Only 61 items in stock!

Penulis: Teme Abdullah

Halaman: 306

"Aku faham perasaan yang kau cerita kat aku mula-mula tadi...
Rasa macam seakan-akan dilahirkan bodoh daripada orang lain.
Orang lain boleh score exam. Aku pulak tak boleh score. Dahlah lambat membaca. Huruf pun aku tertukar-tukar. Gagap pula tu...
Bila aku cerita kat orang, orang tak percaya sebab diorang tak lalui. Diorang ingat aku memang malas. Diorang ingat aku reka cerita dan kasi alasan. Padahal Allah saja tahu macam mana aku struggle nak jadi sama macam orang lain."
Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play.

Customer Reviews

Based on 83 reviews
93%
(77)
5%
(4)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
W
W.F.
Signature Jalanan

Besttt!banyak pengajaran yg kita dpt bila baca buku ni...I Love This Book :)

N
N.B.Z.6.
Signature Jalanan

Best! Based on true story of the author's life. Recommended!

N
N.M.T.

Signature Jalanan

N
N.S.A.R.
Signature Jalanan

Inspiring

H
H.
Signature Jalanan

Buku ni best sangat. Banyak pengajaran yang dapat dipelajari daripada setiap watak lagi lagi sebagai seorang remaja. Juga buat saya sedar yang takda siapa yang perfect kat dunia ni. Sehebat mana pun orang tu pasti ada kesukaran dalam kehidupan dia.

Customer Reviews

Based on 83 reviews
93%
(77)
5%
(4)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
W
W.F.
Signature Jalanan

Besttt!banyak pengajaran yg kita dpt bila baca buku ni...I Love This Book :)

N
N.B.Z.6.
Signature Jalanan

Best! Based on true story of the author's life. Recommended!

N
N.M.T.

Signature Jalanan

N
N.S.A.R.
Signature Jalanan

Inspiring

H
H.
Signature Jalanan

Buku ni best sangat. Banyak pengajaran yang dapat dipelajari daripada setiap watak lagi lagi sebagai seorang remaja. Juga buat saya sedar yang takda siapa yang perfect kat dunia ni. Sehebat mana pun orang tu pasti ada kesukaran dalam kehidupan dia.