-15%
Zoom the image with mouse

S-K-Y By Fiy Suri

18 In stock
RM23.80 RM28.00
Terms & conditions
customers are viewing this product
Pekak. Socially anxious. Anak yatim.

Tak ada yang tak teruk dalam hidup seorang gadis bernama Sky. Kalau boleh, dia nak duduk di dalam bilik saja dan melukis. Tak payah pergi mana-mana. Kalau jumpa orang pun, bukan orang faham apa dia nak kata.

Kehadiran Qid merubah segalanya. Dia mula melihat dunia secara berbeza. Namun, ada kisah silam pahit yang menjarakkan mereka berdua. Dia dirundum rasa bersalah. Sky takut hatinya terluka lagi.

“Sky ke yang bermasalah? Rasa macam semuanya messed up. Diri Sky rasa helpless... I feel like I don’t know myself anymore...”

Mampukah Sky 'move on' dan menemukan apa yang dicari?

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.

Customer Reviews

Based on 8 reviews
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.N.
S-K-Y

Buku ni, layak mendapat 5🌟 daripada pembaca. Sangat accurate dengan kehidupan seseorang.
Sky, seorang gadis yang pekak dan juga struggled dengan mental health issue yang dialaminya.
Hidupnya, tidak seindah seperti namanya. Penuh dengan duka, dan kesuraman. walaupun begitu, Sky kuat sangat². Dia boleh je mengalah, dia boleh je putus asa dengan semua yang berlaku dalam hidup dia. Tapi, tak. Dia still teruskan kehidupan dia walaupun hatinya hancur lebur.
Buku ni sangat sesuai dibaca if korang pernah rasa putus asa dengan kehidupan korang. Pernah rasa kehilangan orang yang tersayang. Still rasa dihantui dengan kisah silam.
#spreadlove #loveurself #bekind

N
Nur Nadhirah
Menarik, dan memberikan inspirasi

Sangat berpuas hati & jalan cerita yang menarik

A
Anonymous
Love <3

the writing of the story is very clear and full of meaningful meaning, the book is very easy to understand and contains teaching elements that we can learn, the issues reviewed by the author are very closely related to the human condition in this era where mental illness is considered a trivial issue, i am very interested in her writing and i really hope that she can publish more books like this <3 !!!!

S-K-Y By Fiy Suri
You have successfully subscribed!
This email has been registered