Sold Out
Zoom the image with mouse

Overthinking Tapi Buat-buat OK by Aqila Masri

Out of stock
RM32.00
customers are viewing this product

Penulis: Aqila Masri
Penerbit: IMAN Publication
Tahun Terbitan: 2024
Bahasa: Bahasa Melayu
ISBN: 97896297665177
Bil. Muka surat: 170
Format: Paperback
Harga: RM32.00
Berat: 0.2kg

Sinopsis

“Kau ni janganlah fikir banyak sangat.” 

* 

Orang kata kita perlu live in the moment. Kalau risau sangat tentang masa depan, lagi susah nak tenang. Hidup saja dulu. 

Namun kenapa selalunya otak kita tak bagi kerjasama? Ada saja benda yang nak difikirkan dan dirisaukan. Tak kiralah kecil ke besar, semuanya bermain-main dalam kepala. 

"Kalau aku buat ni, agaknya apa diorang fikir pasal aku eh? Entah-entah orang rasa aku ni pelik.” 

Akhirnya, diri sendiri pun sudah putus asa dengan mainan fikiran dan perasaan yang ada. Mulalah kita rasa keseorangan di dunia ni — tiada orang yang faham atau nak faham kita! 

Sebenarnya, bukan kita seorang rasa begitu. Overthink bukanlah sesuatu yang misteri; yang datang entah dari mana-mana. Sesiapa saja boleh tenggelam dalam lautan fikirannya. 

Buku ini ialah catatan jujur daripada seseorang yang telah, sedang, dan masih merasai pahit manis overthinking 

Daripada kisahnya sendiri, Aqila Masri mengajar kita untuk lebih mendengar suara hati dan mengambil satu-satu langkah ke depan, dengan menarik nafas dalam dan menjalani hidup, seadanya. 

Polisi Order:

1. Sebarang order yang berjaya adalah muktamad dan tidak boleh dibatalkan atau ditukar ganti.

2. Selepas selesai proses pembayaran yang lengkap, anda akan menerima email pengesahan daripada IMAN Shoppe Bookstore bersama nombor order (cth: #111***). No order ini penting untuk semakan keseluruhan butiran pembelian.

3. Sebarang pertukaran alamat selepas pembelian tidak akan diterima dan pihak IMAN akan memproses tempahan berdasarkan maklumat yang diberikan semasa tempahan di website.

4. Anda tidak dibenarkan menukar atau menambah order selepas pembelian berjaya di website. Untuk menambah pembelian buku, anda boleh membuat tempahan buku yang baru di website dan kami akan pos buku tersebut secara berasingan.

Polisi Penghantaran:

1. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 2-3 hari bekerja untuk Semenanjung dan Sabah/Sarawak dalam masa 14 hari bekerja. Penghantaran luar negara akan mengambil masa dalam 2-3 minggu tidak termasuk hari Sabtu dan Ahad mengikut nombor order (cth: #111***).

2. Semua parcel akan diposkan melalui sistem kurier yang telah ditetapkan oleh pihak IMAN kecuali Sabah Sarawak dan Luar Negara.

3. Tracking nombor akan diberikan melalui email dari IMAN Shoppe setelah parcel mula diproses oleh pihak IMAN.

4. Pelanggan tidak dibenarkan untuk self pick up pra tempah di premise IMAN Media Group

Polisi Kerosakan/Kehilangan Parcel

1. Sebarang aduan seperti berikut:

i. Kerosakan item
ii. Menerima order yang salah
iii. Kelewatan atau kehilangan parce

Anda boleh membuat laporan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN di sini. Pihak IMAN akan segera hubungi anda melalui email dalam tempoh 24 jam semasa waktu bekerja untuk penghantaran item yang baru.

Perhatian: Untuk buku rosak atau salah item, anda tidak perlu pulangkan kepada pihak IMAN.

2. Jika parcel mengalami kerosakan fizikal, anda perlu membuat laporan kepada pihak Easyparcel melalui email, support@easyparcel.my dan pihak IMAN dalam masa 24 jam. Kami tidak akan menghantar parcel yang baru sekiranya anda tidak membuat laporan kepada pihak kurier.

3. Untuk kes pemulangan parcel yang tak dituntut, anda haruslah membayar kos penghantaran yang baru kepada pihak IMAN dalam tempoh sebulan.

PERHATIAN: Sebarang persoalan dan cadangan, boleh diajukan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN melalui email sales@imanshoppe.com atau hubungi talian 013-2875747.
Overthinking Tapi Buat-buat OK by Aqila Masri
You have successfully subscribed!
This email has been registered