Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059
Iman Publication Buku Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah 100059

Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah

Other books by Teme Abdullah

Regular price RM30.00 Save RM-30.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Enjoy FREE shipping on orders above RM120.

Only 129 items in stock!

Penulis: Teme Abdullah

Halaman:488

Ribuan tahun selepas peperangan yang memusnahkan hampir keseluruhan dunia. Nusantara kembali aman di bawah naungan sultan sehingga datang mereka yang mendakwa - kekuasaan itu hasil perjanjian dengan syaitan.

Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.

Customer Reviews

Based on 63 reviews
92%
(58)
3%
(2)
3%
(2)
2%
(1)
0%
(0)
M
MJ
Empayar 1 dan 2

Baca siri empayar,ibarat baca prolog yang menceritakan watak,jalan cerita dan tempat berlakunya semua kisah tersebut tanpa klimaks dan epilog yang dinantikan. Mungkin penulis mahukan setiap pembaca untuk berteka teki kerana semuanya tergantung. Bahan bacaan yang ringan tapi masih ada mesej yang disampaikan.

H
H.
Empayar 2

Baca Siri empayar rasa mcm baca siri harry potter versi alam melayu.. tak sabar nak tunggu next book.. nak tahu prjlann crita dia mcm mana. Plot twist at the end tu arose my curiosity

S
SYAMIMI YA'ACOB
Review

semoga ada sambungan.. serius best sgt2... byk ilmu yg bermanfaat disebalik cerita ini selain dari penggunaan bahasa yg indah... :)

N
NAJIHAH NAJWA

Love the plot ditambah dengan penggunaan bahasa yang cantik

W
Wana Fasya
Hikayat Mukjizat Daripada Iblis Empayar 2

Best..baca buku ni...saya ingat dlm cerita Hikayat Mukjizat Daripada Iblis Empayar 2 ni ada cerita pasal Pelatih 8492...tapi takde pula..hihihi...Well...tetap best...saya harap ada sambungan kisah pelatih 8492 ni pada sambungan Empayar akan datang :)

Customer Reviews

Based on 63 reviews
92%
(58)
3%
(2)
3%
(2)
2%
(1)
0%
(0)
M
MJ
Empayar 1 dan 2

Baca siri empayar,ibarat baca prolog yang menceritakan watak,jalan cerita dan tempat berlakunya semua kisah tersebut tanpa klimaks dan epilog yang dinantikan. Mungkin penulis mahukan setiap pembaca untuk berteka teki kerana semuanya tergantung. Bahan bacaan yang ringan tapi masih ada mesej yang disampaikan.

H
H.
Empayar 2

Baca Siri empayar rasa mcm baca siri harry potter versi alam melayu.. tak sabar nak tunggu next book.. nak tahu prjlann crita dia mcm mana. Plot twist at the end tu arose my curiosity

S
SYAMIMI YA'ACOB
Review

semoga ada sambungan.. serius best sgt2... byk ilmu yg bermanfaat disebalik cerita ini selain dari penggunaan bahasa yg indah... :)

N
NAJIHAH NAJWA

Love the plot ditambah dengan penggunaan bahasa yang cantik

W
Wana Fasya
Hikayat Mukjizat Daripada Iblis Empayar 2

Best..baca buku ni...saya ingat dlm cerita Hikayat Mukjizat Daripada Iblis Empayar 2 ni ada cerita pasal Pelatih 8492...tapi takde pula..hihihi...Well...tetap best...saya harap ada sambungan kisah pelatih 8492 ni pada sambungan Empayar akan datang :)