Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101
Iman Publication Buku Signature Jalanan By Teme Abdullah 100101

Signature Jalanan By Teme Abdullah

Other books by Teme Abdullah

Regular price RM33.00 Save RM-33.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Enjoy FREE shipping on orders above RM120.

Only 59 items in stock!

Penulis: Teme Abdullah

Halaman: 306

"Aku faham perasaan yang kau cerita kat aku mula-mula tadi...
Rasa macam seakan-akan dilahirkan bodoh daripada orang lain.
Orang lain boleh score exam. Aku pulak tak boleh score. Dahlah lambat membaca. Huruf pun aku tertukar-tukar. Gagap pula tu...
Bila aku cerita kat orang, orang tak percaya sebab diorang tak lalui. Diorang ingat aku memang malas. Diorang ingat aku reka cerita dan kasi alasan. Padahal Allah saja tahu macam mana aku struggle nak jadi sama macam orang lain."
Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play.

Customer Reviews

Based on 85 reviews
93%
(79)
5%
(4)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nurulafiqah Abdul Razak
awe-inspiring

Harap akan lahir lebih ramai manusia yang mempunyai pemikiran as smart as you Teme. Inn Syaa Allah

N
NUR ATHILAH AMALIA RAHADE
Signature Jalanan

Nice book 📚

W
Wana Fasya
Signature Jalanan

Besttt!banyak pengajaran yg kita dpt bila baca buku ni...I Love This Book :)

N
Nurinsyerah Binti Zubakir 67308
Signature Jalanan

Best! Based on true story of the author's life. Recommended!

N
Norsuhaila Mohd Tahir

Signature Jalanan

Customer Reviews

Based on 85 reviews
93%
(79)
5%
(4)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nurulafiqah Abdul Razak
awe-inspiring

Harap akan lahir lebih ramai manusia yang mempunyai pemikiran as smart as you Teme. Inn Syaa Allah

N
NUR ATHILAH AMALIA RAHADE
Signature Jalanan

Nice book 📚

W
Wana Fasya
Signature Jalanan

Besttt!banyak pengajaran yg kita dpt bila baca buku ni...I Love This Book :)

N
Nurinsyerah Binti Zubakir 67308
Signature Jalanan

Best! Based on true story of the author's life. Recommended!

N
Norsuhaila Mohd Tahir

Signature Jalanan