Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore
Impian Jalanan by Teme Abdullah - IMAN Shoppe Bookstore

Impian Jalanan by Teme Abdullah

Regular price RM33.00 Save RM-33.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Only 148 items in stock!

Penulis: Teme Abdullah

Paperback, 351 pages

Orang kata melukis tak boleh jadi kaya.

Tak boleh jadi jutawan.

Tak apa. Biar aku cuba.

Impian Jalanan merupakan kesinambungan dari dua buku sebelumnya, Pelukis Jalanan dan Arkitek Jalanan. Ini kisah Teme selepas habis belajar dan telah bekerja sebagai pembantu arkitek di firma terkemuka di Kota London.

************

  • MPH Best of 2018 (Winner of Best Malay Non-Fiction)
  • Popular - BH Anugerah Pilihan Pembaca 2019 (Nominee of Non-Fiction Category)

Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.


Customer Reviews

Based on 80 reviews
95%
(76)
4%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(1)
N
N.A.A.M.

Impian Jalanan by Teme Abdullah 🤍

W
W.F.
Impian Jalanan

Semua Koleksi Buku Teme memang best..baca pon syok je...dalam cerita ni banyak kisah lucu Ikiy ngan Ahmad bila besar...

A
Anonymous

Semua best

S
S.M.M.

Impian Jalanan by Teme Abdullah

a
a.n.m.n.

Hi Kak Iman !!
Its good. Usually I charge my brother if he want to read my books. But these series, saya bagi percuma je sebab inspiring. Haritu balik kampung, adik bawa buku impian jalanan then cousin pun macam " eh kau kenal teme " " aku pon baca buku dia " " best do buku dia ". Lepas tu mak saya tanya kat group whatsapp dia, siapa teme ni sampai saya habiskan 200 ringgit, pastu kawan mak cakap teme ni arkitek kat uk. Pastu dia kata buku teme selamat. Takde benda pelik pelik, dia ada semua buku teme. Ha tu jelah. Mintak teme tulis buku baru please.Lagi lagi empayar punya siri. Ok tu je. Bye.

Customer Reviews

Based on 80 reviews
95%
(76)
4%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(1)
N
N.A.A.M.

Impian Jalanan by Teme Abdullah 🤍

W
W.F.
Impian Jalanan

Semua Koleksi Buku Teme memang best..baca pon syok je...dalam cerita ni banyak kisah lucu Ikiy ngan Ahmad bila besar...

A
Anonymous

Semua best

S
S.M.M.

Impian Jalanan by Teme Abdullah

a
a.n.m.n.

Hi Kak Iman !!
Its good. Usually I charge my brother if he want to read my books. But these series, saya bagi percuma je sebab inspiring. Haritu balik kampung, adik bawa buku impian jalanan then cousin pun macam " eh kau kenal teme " " aku pon baca buku dia " " best do buku dia ". Lepas tu mak saya tanya kat group whatsapp dia, siapa teme ni sampai saya habiskan 200 ringgit, pastu kawan mak cakap teme ni arkitek kat uk. Pastu dia kata buku teme selamat. Takde benda pelik pelik, dia ada semua buku teme. Ha tu jelah. Mintak teme tulis buku baru please.Lagi lagi empayar punya siri. Ok tu je. Bye.