-15%
Zoom the image with mouse

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

186 In stock
RM25.50 RM30.00
Terms & conditions
customers are viewing this product

Paperback, 328 pages

ISBN13 : 9789832423430

Diterbitkan : April 2017

To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.”

Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Tapi sebenarnya kan…

Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.

Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review

Customer Reviews

Based on 81 reviews
98%
(79)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(1)
A
Anonymous
Arkitek Jalanan, Teme Abdullah

Cerita ni, sangat memberi inspirasi. Masa first time baca, saya sangat kagum dengan jalan cerita, yang sangat realistik dan hebat. Watak Teme dan Ahmad yang bersahabat baik, buat saya kagum. Kalau korang baca cerita ni, saya yakin korang takkan rugi. Malahan, akan dapat banyak pengajaran daripada buku ini.

N
NADIRAH BINTI MOHD RAZANI
arkitek jalanan

cerita ni sambungan kepada pelukis jalanan and memang best sangat sampai tak tau nak describe macam mana. Suka sangat tengok friendship ahmad dan teme sama sama bangkitkan semangat kalau kawan dia down. Kalau baca banyak kali pun tak kan bosan punya

S
Siti Nur Suriaty Binti Rosdi
Arkitek Jalanan

MashaAllah Tabarakallah!
Sy bukan jenis minat baca buku, tp buku hasil karya Teme Abdullah mmg betul² menusuk kalbu. Mmg blh menitik air mater bila baca. Terbaik!

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
You have successfully subscribed!
This email has been registered