-10%
Zoom the image with mouse

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

100107
90 In stock
Buku
RM27.00 RM30.00
customers are viewing this product

Paperback, 328 pages

ISBN13 : 9789832423430

Diterbitkan : April 2017

To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.”

Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Tapi sebenarnya kan…

Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.

Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review

Customer Reviews

Based on 79 reviews
97%
(77)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(1)
S
Siti Nur Suriaty Binti Rosdi
Arkitek Jalanan

MashaAllah Tabarakallah!
Sy bukan jenis minat baca buku, tp buku hasil karya Teme Abdullah mmg betul² menusuk kalbu. Mmg blh menitik air mater bila baca. Terbaik!

N
Nik Zuliani
Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

Thank you very much for the author - Teme Abdullah and Imanshoppe team. It is really mind-blowing reading the books. The storylines are very interesting. Good job team.

N
Najihah Yusra
worth to read

Buku Arkitek Jalanan best sgt,storyline dia menarik. Banyak pengajaran dan iktibar yang boleh diambil daripada buku ni. So,it's really worth to buy and read!

W
Wana Fasya
Arkitek Jalanan

Best!Buku ni baca ulang2 kali pon tk bosan....
:)

N
Nurhaliza Supardi

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top