-10%
Zoom the image with mouse

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

132 In stock
RM27.00 RM30.00
Terms & conditions
customers are viewing this product

Paperback, 328 pages

ISBN13 : 9789832423430

Diterbitkan : April 2017

To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.”

Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Tapi sebenarnya kan…

Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.

Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review

Customer Reviews

Based on 84 reviews
98%
(82)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
1%
(1)
A
Anonymous
love it

somewhat i feel like a looser for over 10 years. reading this book made me realize that it's not too late. not too late :)

I
IZZUDDIN (IDIN)
Cawan yang kosong sekarang mulai penuh

THANKS TEME....FROM THIS BOOK I GET SOMETHING NEW IN MY LIFE....EVEN THOUGH THIS BOOK HAS A LOT OF SNAPPY WORDS BUT ITS ALSO HAS WORDS OF ENCOURAGEMENT....ALHAMDULILLAH DAN TAK SIA-SIA DULU BELI BUKU IMPIAN JALANAN....BUATKAN HATI NAK TAHU KATA SEMANGAT YANG DILEMPARKAN UNTUK NEXT BUKU YG SAYA NAK BELI....HARAP SAYA DPT LAH JUMPA SOMEONE YG SEPERTI TEME OR AHMAD UNTUK SAMA-SAMA BANTU KE JALAN YG BETUL....THANK YOU JUGA KEPADA PENERBIT SEBAB TERBIT BUKU YANG BERI MANFAAT

p
pica
arkitek jalanan

cerita paling best and tak bosan sekejap je da habis baca , beli sebab buku tu tulis arkitek pelukis jalanan , tertarik sebab habis spm nanti maybe nak sambung arkitek and baca sipnosis die memang tertarik dekat part belajar kerana Allah. Buku tu tulis fasal seseorng yang minat melukis and yah tertarik sebab saya suka melukis walaupun lukisan macam kandang kambing dan pelukis tu pantang menyerah walaupun macam ii dugaan yang menimpa . Selama ni saya tercari ii buku novel yang mcm ni tk clingy macam novel cinta ii tu beli ii bukan minat sangat nak baca . Taktahu kenapa hati ni tertarik untuk beli buku ni haritu . Tak rugi beli and saya ade rekomen kan buku ni dekat sedara AHHAHAHA biar die beli sekali sebab memng buku ni menarik sangat ii banyak pengajaran yang saya dapat terutamanya Teme ni seorang yang penyabar , die bole tahan lagi waktu laptop tu da takberfungsi kalau saya tu da mengamok tak tentu arah da tu HAHAHAHA . Next time saya nak beli buku pelukis jalanan insyallah kalau ada rezeki lebih Aamin . Semoga Teme abdullah sihat selalu murah rezeki insyallah. Terimekasih tulis buku yang buat kan saya suka dan tertarik untuk membaca 😊

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
You have successfully subscribed!
This email has been registered