Zoom the image with mouse

Urus Rumah With Hani by Dr. Hani Mynis

PTS Bookcafe
6 In stock
RM25.00
Terms & conditions
customers are viewing this product
Penulis: Dr. Hani Mynis
Penerbit: Puteh Press
Tahun Terbit: 2019
Bahasa: Melayu
Genre: Motivasi
ISBN: 9789673694150
Ketebalan: 248
Format: Paperback

Belajar bagaimana merancang pengurusan rumah, makanan, dan kewangan.

Ramai antara kita yang tidak gemar mengemas rumah kerana terlalu banyak barang yang perlu diurus. Tetapi sebilangan daripada kita tidak dapat berhenti membeli barang baru. Melihat kepada keadaan ini, Dr. Hani Mynis mencurahkan segala ilmu pengurusan rumah yang diambil daripada pengalamannya sendiri dan tunjuk ajar orang tuanya. Beliau menyatakan, sekiranya kita mengetahui teknik pengurusan rumah yang efektif dan sistematik, kerja-kerja mengurus rumah tidak menjadi suatu tekanan dan perkara yang memenatkan.

ISI KANDUNGAN:

Bahagian 1: Pengurusan Makanan

• Perancangan Menu

• Pembelian Bahan Mentah

• Penyediaan Awal Bahan Masakan

• Proses Menyediakan Hidangan

Bahagian 2: Pengurusan Pembersihan Rumah

Bahagian 3: Pengurusan KewanganKandungan

Customer Reviews

Based on 6 reviews
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zamri Misman

Worth it!

H
Hanisah Rizal

Buku ni bagus gila sebab lengkap dengan info dari sudut kemas rumah, penyediaan makanan and pengurusan kewangan. Bab pengurusan kewangan tu tak details tapi membantu la secara asas in general hehe.

Ok je. Sesuai untuk yang nak jadi suami atau isteri cewah.

K
KakEllereads
Kak Elle suka buku self-help ini sebab berbentuk infografik.

Banyak yang Kak Elle belajar daripada buku ini terutamanya dalam proses ‘de-cluttering’.

Rating Kak Elle 4.5 ⭐️ sebab bab pengurusan kewangan penulis cuma bincang secara asas sahaja.

Walaubagaimanapun, Kak Elle sangat suka perincian mengemas rumah dan tips-tips bermanfaat yang penulis sediakan.

Sangat digalakkan untuk dibaca oleh sesiapa sahaja yang mahu urus rumah secara sistematik.

Urus Rumah With Hani by Dr. Hani Mynis
You have successfully subscribed!
This email has been registered