-25%
Zoom the image with mouse

Stigma By Muharikah

12 In stock
RM22.40 RM30.00
Terms & conditions
customers are viewing this product

Penulis: Muharikah

"Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia?" ungkap Iman, serius.

Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata.

"Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak," ketawa mereka pecah lagi. Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu.

Iman tahu, Zarith hanya bergurau. Tapi, ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith.

Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.

Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.

 

Customer Reviews

Based on 8 reviews
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Khairunnisa SMJ
Outstanding

Sesuai dengan judul yang diberi, novel STIGMA betul2 membahas isu yang boleh dikatakan sensitif dalam masyarakat hari ini. Ramai yang membutalan mata memekakkan telinga serta menjauhi kominiti2 yang hanyut dalam maksiat tersebut tapi tidak ramai yang mengbil inisiatif untuk membantu golongan2 ini kembali ke jalan yang benar. Jika berminat dengan buku, saya nasihatkan untuk membuka minda anda agar dapat menerima mesej yang penulus ingin sampaikan.

A
Anonymous
S T I G M A

the issues discussed and narrated by the author is not a trivial issue but it is an issue that is becoming more and more serious among our society. a relationship that goes against nature which ultimately inevitably leads to ugliness. this book really reviews the story of human beings who practice such a lifestyle, no one can change them if not yourself. a very solid lesson and need to be learned <3 !!!!

N
Nurul Izzati
Stigma

Nice book with knowledgeable storyline

Stigma By Muharikah
You have successfully subscribed!
This email has been registered