Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore

Stigma

Regular price RM30.00 Sale price RM27.00 Save RM3.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Only 49 items in stock!

Penulis: Muharikah

"Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia?" ungkap Iman, serius.

Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata.

"Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak," ketawa mereka pecah lagi. Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu.

Iman tahu, Zarith hanya bergurau. Tapi, ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith.

Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.

Ebook Version

Dapatkan versi ebook di Google Play & e-Sentral.

 

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
N.A.
S
S.A.Z.a.
Awesome
A
A.A.
STIGMA
z
z.j.
N
N.A.A.
Stigma

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
N.A.
S
S.A.Z.a.
Awesome
A
A.A.
STIGMA
z
z.j.
N
N.A.A.
Stigma