Zoom the image with mouse

Si Tak Boleh Move On Stainless Steel Coffee Mug

108 In stock
RM45.00
Terms & conditions
customers are viewing this product

Memperkenalkan Koleksi Si Bukuwan - official merchandise #SedekadIMAN. 

Disebalik buku yang dibaca, setiap dari kita mempunyai gaya membaca masing-masing. 

Samaada memerlukan suasana tenang, membaca pada lewat malam, atau susah nak ‘move on’ - kami ingin meraikan si pembaca-pembaca buku di IMAN dengan koleksi limited edition ini. 

Ada 2 merchandise unik yang kami bawakan: 

  • Stainless Steel Coffee Mug (500ml)
  • Lilin x Co Scented Candle (65g)


Koleksi ini juga boleh didapati secara set - sesuai untuk dijadikan hadiah buat diri sendiri atau orang tersayang. 

Jadi anda yang si mana satu?

*****

Kategori: Koleksi Si Bukuwan
Material Produk: Stainless Steel
Harga: RM45.00
Berat: 258g

Sejenis yang akan mengulang baca buku kegemarannya sebab ia cukup menenangkan! Semacam menjejak teman lama yang sudah lama tidak bertemu.

Sesuai untuk si pencinta kopi.

  • Capacity: 500ml / 17oz.
  • Leak-proof Safety Lock design.
  • Keep your drink warm/cold for up to 6-8 hours.
  • PP Handle for easy carry.
  • Anti-Slip Bottom.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zalikha

saya beli design ni sebab saya mmg jenis tak boleh move on dari buku. mesti nak beli jugak buku, so this mug represent me :)

K
Khatijah

design mug ni nice and simple,then if nak bawa pegang pegi mana - mana senang.

s
syirah

kawan recommend kata mug ni if isi air panas tahan lama, and dah try yes tahan lama! design dia tu mmg sesuai sangat utk org yang cintakkan buku. memang tak boleh move on gitu.

Si Tak Boleh Move On Stainless Steel Coffee Mug
You have successfully subscribed!
This email has been registered