Sold Out
Zoom the image with mouse

Letters To God by Norhafsah Hamid

Out of stock
RM30.00
Terms & conditions
customers are viewing this product

Writer : Norhafsah Hamid

Pages : 245

Letters to God is about a journey of a young girl named Sarah in trying to find her footing in a challenging world. An introvert by nature, Sarah struggles to balance her work, life and her spiritual longing while trying to adapt to her new surroundings. She found friendship along the way and also experienced hostility and heartache. Not knowing who to turn to, she decided to rant and rave to her Creator.

This is a story of how a young girl, who made a decision to write letters to God, telling Him of all her worries, and pain. She believes that one can talk to God at any time, any place, even outside prayers.

Did Sarah find solace?

Or did she continue to be lost?

***********

  • Anugerah Buku Negara 2019 (Novel Bahasa Inggeris Terbaik)
  • MPH Best of 2018 (Winner of Best Paperback Fiction)
  • POPULAR - THE STAR Reader’s Choice Awards 2019 (2nd Place in Fiction Category)
  • Longlisted in 2020 International Dublin Literary Award

Get your ebook version on Google Play & e-Sentral.

Get your Kindle version on Amazon.

Customer Reviews

Based on 68 reviews
85%
(58)
10%
(7)
1%
(1)
0%
(0)
3%
(2)
N
Nur Hamizah Mohd Radzi
Letters to God

Cute je watak utama dia 'tulis surat' kepada Tuhan sebab nak mengadu masalah dan nak mengungkapkan rasa syukur dia tu. Bila baca buku ni rasa macam baca diari.

Pada aku, buku ni not bad la sebab penulis gunakan bahasa yang santai dan simple, sesuai dengan aku yang tengah dok improve English.

Jalan cerita dia agak flat tapi yang aku suka tu adalah mesej yang dia cuba sampaikan tentang Islam dan kebergantungan kita kepada Allah. But still it is a good book to read.

s
siti sarah
Letters to God

This book is really really good to read. I would recommend this to all people out there. By reading this book, it will make you smile because inside of it, it has a lots of hope, couragement and dua. To those who are feeling like you lost hopes, then this book is meant for you.

W
Wan Amirul Asyraf Yusuf
Judul buku ringkas dan sesuatu yang bermakna umpama diari dalam kehidupan seharian

Suatu bacaan yang ringan, mudah dihadam, sesuai untuk remaja yang menyukai fiksyen islamik, olahan penceritaan yang santai dan mudah diikuti dari satu bab ke satu bab. Banyak memberi inspirasi bagaimana nak mengaplikasikan gaya hidup Islam dalam kehidupan seharian.. Banyak quotes yang menarik dan memberi motivasi. Bacaan yang boleh dibaca berulang-ulang. First time beli buku dari Norhafsah Hamid, sangat menarik dan mungkin akan beli buku tulisannya yang lain juga. Thank you imanshoppe.

Letters To God by Norhafsah Hamid
You have successfully subscribed!
This email has been registered