Zoom the image with mouse

Komik M Scoopers Misi Fotog Legenda by Nazry Salam & Hyrohiku

PTS Bookcafe
7 In stock
RM8.50
Terms & conditions
customers are viewing this product

 

Penulis: Nazry SalamHyrohiku
Penerbit: PTS
Tahun Terbit: 2018
Bahasa: Melayu
Genre: Komik, Umum
ISBN: 9789674811648
Ketebalan: 112
Format: Paperback

 

 

Di sebuah dunia yang kaya dengan pelbagai spesies;flora dan fauna yang luar biasa, fotografi menjadi satu bidang;yang lumayan. Profesion sebagai jurugambar adalah impian kebanyakan;kanak-kanak dan remaja, termasuk Weera yang bercita-cita menjadi;Scoopers, iaitu gelaran bagi jurugambar tahap tertinggi.Namun, bukan mudah untuk menjadi Scoopers. Pelbagai misi berbahaya perlu dihadapi, hingga ada yang perlu mengorbankan nyawa!

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rosenizam Shah

Sebuah komik yang menarik. Jalan cerita yang boleh berkembang dengan hebat dan luas; lukisan yg cantik, kemas dan penuh dengan detail pada satu2 halaman. Mempunyai potensi perkembangan watak yang hebat. Konsep cerita yang menarik tapi mudah difahami. Ada unsur2 persahabatan, pengembaraan dan misteri yang perlu dirungkai. Membuat pembaca ingin terus membaca. Harap mempunyai sambungan dan penamatan yang baik.

H
Hyehwa

Gaya komik ala-ala komik manga dari segi jalan cerita, action dan gaya lukisan.

dari segi jalan cerita, bagi saya best dan membuatkan rasa nak tau apa jadi seterusnya.

Dari segi action, meamang cool dan menarik. Macam tengok citer anime action sudah.

Dari segi gaya lukisan, memang terbaik lah. Tapi tula, ada spoil sikit part dalam hutan. Suasana dekat hutan tu macam real life punya, so dia tak ada detail sangat pada lukisan hutan.

H
Hyehwa

Gaya komik ala-ala komik manga dari segi jalan cerita, action dan gaya lukisan.

dari segi jalan cerita, bagi saya best dan membuatkan rasa nak tau apa jadi seterusnya.

Dari segi action, meamang cool dan menarik. Macam tengok citer anime action sudah.

Dari segi gaya lukisan, memang terbaik lah. Tapi tula, ada spoil sikit part dalam hutan. Suasana dekat hutan tu macam real life punya, so dia tak ada detail sangat pada lukisan hutan

Komik M Scoopers Misi Fotog Legenda by Nazry Salam & Hyrohiku
You have successfully subscribed!
This email has been registered