Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836
Iman Publication Buku Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah 202836

Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah

Other books by Teme Abdullah

Regular price RM30.00 Save RM-30.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Enjoy FREE shipping on orders above RM120.

Only 75 items in stock!

Siri terakhir Kapal Terakhir di Dunia kini telah tiba! Dapatkan sekarang untuk mengetahu penamat kisah Aria dan penduduk-penduduk Bokor.

Author: Teme Abdullah
Publisher: Iman Publication
Year Published: 2021
Language: Malay
ISBN: 978-967-2459-22-4
Pages: 320 pages
Format: Paperback
Weight : 400g

“Kosongkan minda... Buang semua andaian kau selama ini tentang Aras Atas. Perkara yang bakal kau lihat, tidak pernah kau lihat sebelum ini. Perkara yang kau faham, tidak seperti yang kau anggap…”

Setelah melalui pelbagai keperitan di Aras Lantai, Aria dinaikkan ke Aras Atas dan diiktiraf sebagai Manusia Suci - suatu anugerah bagi yang menyumbang bakti demi Bokor. Layanan yang diterima cukup istimewa, tetapi Aria merasakan segala-galanya serba tidak kena.

Satu per satu persoalan timbul di benaknya, sehinggalah Aria ditunjukkan kebenaran melebihi apa yang dia pernah bayangkan. Semua kesenangan yang dinikmati Manusia Suci selama ini adalah hasil penderitaan orang-orang sepertinya!

Adakah kesetiaan Aria kepada Bokor akan terus memalingkannya daripada kebenaran yang sudah terang lagi bersuluh?

Ingin tahu jawapannya? Dapatkan naskah ini sekarang. 

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MUHAMAT SAPIAN
KTDD & EMPAYAR

Assalamualaikum Teme. Jalan cerita yg menarik, ada jawapan kepada sikap dingin Vuk terhadap anak2nya yg pada mulanya membuat saya berasa geram terhadap lagenda itu, namun pada akhirnya ternyata Vuk x boleh dinilai dari sikapnya kerana ada motif disebalik sikapnya tu, namun saya x berpuas hati pada penamat cerita ni sama seperti penamat novel Empayar dimana yg jahat tetap dapat melakukan kejahatan sehingga saat akhir cerita. Penamat cerita bagaikan akan ada sambungannya. Harap sgt boleh tambah ke KTDD episod 4. Sekurang2nya tamatkan lah riwayat manusia suci yg mepunyai 6 taring ke atas dan mungkin boleh adakan konspirasi manusia suci 5 taring yg sememangnya ada di antara mereka yg berniat menyatukan kembali semua manusia di Bokor agar semuanya kembali normal dan kisah hidup manusia bermula seperti sedia kala.. maaf itu hanya pendapat saya , tapi harap2 sgt episod 3 ni bukan lah penamat sebenar, mungkin akan ada episod 3 bahagian akhir.. trima ksh

I
Iffah Izzati
Kapal Terakhir di Dunia

Thank you teme sebab dah hasil kan buku yang berkualiti tinggi ni. Sepanjang baca buku ni banyak yang saya pelajari dan boleh kaitkan dengan kenyataan dunia kini. Yang lemah pasti akan ditindas oleh yang berkuasa. Buku ni betul-betul meransang emosi saya, marah, sedih, gembira semuanya ada. Harap-harap teme boleh hasilkan lebih banyak buku yg boleh memberikan inspirasi kepada kita semua.

I
Irfan Smith
BEST SERIES EVER!

Dah lama dh tinggal dunia membaca ni. Tapi sebab dengar orang kata best. Kita pun beli dan ternyata memang best! Plot cerita lain daripada lain. Kalau dijadikan movie ni mesti best!

N
Nur Aziemah Azman
Penamat Pembaca

Saya baca dengan penuh emosi walaupun fiksyen semata-mata, ianya ada sedikit sebanyak terkait dengan isu semasa yg sedang melanda negara (Ini adalah pendapat saya). Namun begitu, mungkin ramai yang ingin tahu apa pengakhiran nasib Bokor, serta watak-watak yg ada dalam KTDD. Oleh itu, saya sarankan pembaca harus baca artikel yg dikeluarkan penulisnya sendiri, barulah saya & anda faham. Jadi saya reka sendiri penamat bagi novel ini. Sejujurnya, episode 2 & 3 is my favorite book. Kedua-duanya ada elemen kejutan & klimaks. Well done, Teme Abdullah.

M
Muhammad Faiq
Kapal terakhir dunia

The best Novel ever . sumpah pasni ada sambungan die . harap-harap kluar dalam masa yang terdekat . Thank you teme for your Novel . i love it so much

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MUHAMAT SAPIAN
KTDD & EMPAYAR

Assalamualaikum Teme. Jalan cerita yg menarik, ada jawapan kepada sikap dingin Vuk terhadap anak2nya yg pada mulanya membuat saya berasa geram terhadap lagenda itu, namun pada akhirnya ternyata Vuk x boleh dinilai dari sikapnya kerana ada motif disebalik sikapnya tu, namun saya x berpuas hati pada penamat cerita ni sama seperti penamat novel Empayar dimana yg jahat tetap dapat melakukan kejahatan sehingga saat akhir cerita. Penamat cerita bagaikan akan ada sambungannya. Harap sgt boleh tambah ke KTDD episod 4. Sekurang2nya tamatkan lah riwayat manusia suci yg mepunyai 6 taring ke atas dan mungkin boleh adakan konspirasi manusia suci 5 taring yg sememangnya ada di antara mereka yg berniat menyatukan kembali semua manusia di Bokor agar semuanya kembali normal dan kisah hidup manusia bermula seperti sedia kala.. maaf itu hanya pendapat saya , tapi harap2 sgt episod 3 ni bukan lah penamat sebenar, mungkin akan ada episod 3 bahagian akhir.. trima ksh

I
Iffah Izzati
Kapal Terakhir di Dunia

Thank you teme sebab dah hasil kan buku yang berkualiti tinggi ni. Sepanjang baca buku ni banyak yang saya pelajari dan boleh kaitkan dengan kenyataan dunia kini. Yang lemah pasti akan ditindas oleh yang berkuasa. Buku ni betul-betul meransang emosi saya, marah, sedih, gembira semuanya ada. Harap-harap teme boleh hasilkan lebih banyak buku yg boleh memberikan inspirasi kepada kita semua.

I
Irfan Smith
BEST SERIES EVER!

Dah lama dh tinggal dunia membaca ni. Tapi sebab dengar orang kata best. Kita pun beli dan ternyata memang best! Plot cerita lain daripada lain. Kalau dijadikan movie ni mesti best!

N
Nur Aziemah Azman
Penamat Pembaca

Saya baca dengan penuh emosi walaupun fiksyen semata-mata, ianya ada sedikit sebanyak terkait dengan isu semasa yg sedang melanda negara (Ini adalah pendapat saya). Namun begitu, mungkin ramai yang ingin tahu apa pengakhiran nasib Bokor, serta watak-watak yg ada dalam KTDD. Oleh itu, saya sarankan pembaca harus baca artikel yg dikeluarkan penulisnya sendiri, barulah saya & anda faham. Jadi saya reka sendiri penamat bagi novel ini. Sejujurnya, episode 2 & 3 is my favorite book. Kedua-duanya ada elemen kejutan & klimaks. Well done, Teme Abdullah.

M
Muhammad Faiq
Kapal terakhir dunia

The best Novel ever . sumpah pasni ada sambungan die . harap-harap kluar dalam masa yang terdekat . Thank you teme for your Novel . i love it so much