Kala Runtuh Seluruhnya By Fiy Suri

48 In stock
RM30.00
Terms & conditions
customers are viewing this product
Penulis: Fiy Suri
Penerbit: IMAN Publication
Tahun Terbit: 2021
Bahasa: Melayu
ISBN: 9789672459149
Ketebalan: 425 m/s
Format: Softcover

...I'm sorry, but I'm afraid you can never do snowboarding again.

Hud terduduk.

Akibat kemalangan yang menimpa, minat dan kecintaannya pada meluncur salji - bahkan seluruh hidupnya, punah! Tak pernah dia sangka, atlet Olimpik sepertinya terpaksa bersara seawal usia 25 tahun.

Sikap Hud terus berubah menjadi dingin, sehinggalah pertemuannya dengan keluarga Our Time memberikan cahaya yang baharu dalam hidupnya. Terutamanya kehadiran Inara, barista girang yang juga menghidap ‘invisible illness’ sepertinya.

Namun ketika Hud mula sedia berdepan kenyataan, dia sekali lagi diuji hebat dengan kehilangan. Kali ini jiwanya langsung mati.

“Allah has not abandoned you.”

Hanya ada satu perkara yang boleh buat Hud terus berjalan, berlari dan mengejar impian lagi – iaitu PERCAYA.

“Do I trust Him?”

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
H.B.F.
Kala Runtuh Seluruhnya

Penulisan sangat menarik, apatah lagi jalan cerita😍😍😍. Menginspirasikan serta mengagumkan. Love it so much🥰🥰. Keep up the good job💪💪

F
Farah Katrina
Kala Runtuh Seluruhnya

Kedua2 watak Hud dan Inara saya suka sebab sama sikit seperti situasi dan penyakit yg saya hadap.

Buku kedua karangan FIY SURI yang saya suka sangat2 baca. Kisah dan watak-wataknya masing2 ada karakter dan sifat tersendiri yang sama macam saya, so feeling dia ada kita rasa mcm kita dalam cerita tu hehe ❤️

n
nur alifah ilyana
kala runtuh seluruhnya

saya baru baca sebahagian..but im too deep in character... so sad... penulisan yg sgt baik..sjujurnya ni buku prtama writer ni saya beli, sgt worth it..

Kala Runtuh Seluruhnya By Fiy Suri
You have successfully subscribed!
This email has been registered