Syabab Planner Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Marble Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Magazine Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Masterpiece Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Marble Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Magazine Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Exclusive Planner SYABAB 2021
Syabab Planner Masterpiece Exclusive Planner SYABAB 2021

Exclusive Planner SYABAB 2021

Regular price RM39.90 Save RM-39.90
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Only 7 items in stock!
APA YANG EXCLUSIVE SANGAT DENGAN PLANNER NI?

RING BIND – Senang sangat nak buka setiap daripada 280 muka surat walaupon bahagian tengah. Paling best sebab boleh jimat ruang sebab guna ring bind boleh lipat planner ke belakang

.
TAB & SEPERATOR – Ada tab dari bulan January hingga December. Mudah dan cepat nak selak terus ke bulan yg kita nak. Nak review balik aktiviti bulanan pon senang!
.
MINIMALIST – Design dan warna yg minimalist nampak kemas dan tenang je buat yg melihatnya. Memang seronok nak menatap planner ni setiap hari!
.
ILMU TAJWID – Content tambahan dalam ekslusif planner 2021 ni, kita back to basic ok! Ilmu tajwid dlm bentuk infografik disampaikan dengan santai dan berwarna!
.
ELASTIC BAND – bukan hanya utk tampak ekslusif , malah utk elakkan planner dari senang terbuka semasa dibawa!
.
LIMITED EDITION – Hanya 30,000 unit sahaja available. Bayangkan korang yg ada planner ni adalah 0.0009% je dari rakyat Malaysia 32 juta org! SO EXCLUSIVE!

Wow harga dah la sangat berpatutan dengan pelbagai features. Dapat lagi hadiah free. Dapat freegift apa tu?
.
✅ Financial Planner
✅ Wall Calendar 2021
✅ Bookmark
✅ Special Box

APA CONTENT EXCLUSIVE PLANNER 2021 NI?
———-
.
Planner kami bukan buku kosong yg korang kena design sendiri dari awal. Pelbagai content kami dah sediakan untuk memudahkan pengguna dan memberi bnyk manfaat! Antara content di dalam adalah:

✔️ Vision board
✔️ 2021 goals
✔️ Time to travel
✔️ Time to exercise
✔️ Checklist Khatam quran
✔️ Yearly reading log
✔️ Blank pages 40+
✔️ Calendar 2021
✔️ Calendar Hijri (1442H-1443H)
✔️ Monthly plan
✔️ Weekly & daily plan
✔️ Mutabaah amal
✔️ Letters to my creator
✔️ My quran moment
✔️ Weekly affirmation
✔️ Task management
✔️ Ramadhan roadmap
✔️ 2021 Roadmap
✔️ 2021 Planning Chart

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)