Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore

Arkitek Jalanan

Paperback, 328 pages

ISBN13 : 9789832423430
Diterbitkan : April 2017
 
To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.”
Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni,
mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.
Tapi sebenarnya kan…
Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.
+

Customer Reviews

Based on 12 reviews
92%
(11)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
8%
(1)
M
M.A.

tq✨

N
N.N.M.K.
teme book compilation

The delivery process take quit some time.. But overall quality of the books are awesome..😊.. karya teme is the best 👍

A
A.A.
The best!

Will repeat for empayar series after this.

S
S.A.D.M.K.
Naskah yang baik

Naskah yang baik walaupun menulis dalam keadaan bersahaja.

I
I.A.
saya x dapat buku arkitek jalanan

assalamualaikum,maaf kerana lambat maklumkan.saya memesan siri empayar dan arkitek jalanan.Barangan sudah selamat sampai bulan lepas tapi saya hanya terima siri empayar sahaja.di dalam itu ada kertas dengan senarai buku yg saya order,dihighlightkan siri empayar dan arkitek jalanan tak dihighlight.sudah sebulan saya menunggu buku itu tapi tidak ada emel yang mengatakan buku arkitek jalanan itu diposkan.saya harap pihak iman shoppe boleh beri maklum balas terhadap masalah ini.saya hanya terima dua daripada tiga buku yang saya order.

Customer Reviews

Based on 12 reviews
92%
(11)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
8%
(1)
M
M.A.

tq✨

N
N.N.M.K.
teme book compilation

The delivery process take quit some time.. But overall quality of the books are awesome..😊.. karya teme is the best 👍

A
A.A.
The best!

Will repeat for empayar series after this.

S
S.A.D.M.K.
Naskah yang baik

Naskah yang baik walaupun menulis dalam keadaan bersahaja.

I
I.A.
saya x dapat buku arkitek jalanan

assalamualaikum,maaf kerana lambat maklumkan.saya memesan siri empayar dan arkitek jalanan.Barangan sudah selamat sampai bulan lepas tapi saya hanya terima siri empayar sahaja.di dalam itu ada kertas dengan senarai buku yg saya order,dihighlightkan siri empayar dan arkitek jalanan tak dihighlight.sudah sebulan saya menunggu buku itu tapi tidak ada emel yang mengatakan buku arkitek jalanan itu diposkan.saya harap pihak iman shoppe boleh beri maklum balas terhadap masalah ini.saya hanya terima dua daripada tiga buku yang saya order.