Luka & Manusia

IMAN Launch

Dapatkan Sekarang!

Bagaimana untuk menjaga emosi manusia termasuk diri kita sendiri.

Mencari jalan tengah dalam menjaga hubungan dengan manusia, antara rakan sekerja, pasangan, keluarga dan diri kita sendiri.

Jangan lepaskan peluang dengan kombo pelancaran buku ini!

Bagaimana nak berdepan orang yang kita tak suka?

Lari?

Tinggalkan dia?

Eh, tapi dia keluarga aku...

Kawan tempat kerja aku...

Bagaimana pula nak merawat masa silam kita yang memedihkan?

Trauma yang sekian lama dah dirasakan...

IMAN Launch

Nantikan Ogos Ini!

Nantikan dua buah buku terbaru IMAN Publication

tentang melepaskan masa silam & bagaimana berdepan dengan orang yang kita tak suka.

Nak tahu lebih tentang dua buku ini &  baca bab percuma? Tinggalkan details anda di sini!

Dapatkan SekarangBaca Bab Percuma

Ada hadiah & diskaun istimewa juga buat yang join waiting list ini!

Pernah tak terfikir?

Bagaimana nak menghadap mereka yang kita kurang selesa bersama

Sekali-sekala kita akan terfikir, atau merasai saat sebegini.

Aku yang masalah ke?
Ke orang lain yang memang tak boleh faham aku?

Geram sangat sebab kita cakap lain, orang faham lain

Keliru dengan perasaan dan tindakan sendiri

Macam ada rasa sesuatu yang tak selesai dalam diri. Tapi apa?

Kerjaya biasa-biasa, kahwin pun,
apa je yang aku berjaya buat sebenarnya?

Rasa gagal dalam banyak aspek kehidupan

Apa yang kurang dalam hidup aku?

Aku anak derhaka ke kerana nak ikut minat aku sendiri?

Aku sedih tapi kenapa aku marah?

Dengan rasa serabut & luar kawalan

Tak cukup dengan itu, kita selalu rasa

dibebani dengan banyak soalan bukan sahaja menyerabutkan, malah tiada penghujung

kenapa aku masih tak rasa puas?

Apa sebenarnya yang aku sedang rasa ya?

Kenapa aku takut sangat nak cuba perkara baru?

Buat yang mencari jalan menjaga hubungan diri & manusia

Buku ini untuk anda.

Susahnya Hidup Dengan Manusia

oleh Akif Basri & Asim Hatta

Buku ini adalah untuk mereka yang merasakan diri sering disalah fahami, rasa tidak didengari dan bengang dengan orang yang tidak mempunyai common sense. Umumnya semua orang pasti melalui keadaan ini.

Apabila kita perlu berhadapan dengan difficult people, apakah langkah yang kita boleh ambil?

Mendewasa Dengan Luka

oleh Aiman Amri

Buku ini tentang bagaimana kesan & luka trauma dari masa lalu memberi kesan kepada siapa diri kita hari ini.

Apa yang perlu kita buat sekiranya kita sendiri mempunyai luka masa lampau yang menghantui kita hari ini? Bolehkah kita patah balik masa dan perbetulkan segalanya?

Memahami hidup bersama manusia

Jika anda beli buku ini sekarang

Untuk 100 Pembeli Pertama

Apa yang anda akan dapat:

  • 16% Diskaun dua naskhah buku
  • Percuma Live Webinar bersama penulis (Bernilai RM49)
  • Percuma Poskad & bookmark Kerangka Pilihan & Tangki Emosi

Harga Asal : RM70

Harga Promo: RM59

Dapatkan SekarangDapatkan di Shopee

Habis Dalam 1 Jam Sahaja!

Harga Asal : RM70

Harga Promo: RM59

500 Pembeli Seterusnya

Apa yang anda akan dapat:

  • 16% Diskaun dua naskhah buku
  • Percuma Live Webinar bersama penulis (Bernilai RM49)
  • Percuma Poskad & bookmark Kerangka Pilihan & Tangki Emosi

Harga Asal : RM70

Harga Promo: RM59

Dapatkan Sekarang

PENJIMATAN SEBANYAK RM11!

Dapatkan di Shopee

Hanya untuk 100 terawal sahaja!

Harga Asal : RM70

Harga Promo: RM59

400 Pembeli Seterusnya

Apa yang anda akan dapat:

  • Dua naskah buku
  • Percuma bookmark

Harga : RM70

Dapatkan SekarangDapatkan di Shopee

Hanya untuk 100 terawal sahaja!

Harga : RM70

Kombo Rumah

Promosi IMAN Launch

RM

55

Apa yang anda akan dapat:

  • Senaskah Novel Rumah Tak Mesti Bahagia
  • Senaskah Novel Sampai Benci Jadi Rindu
  • Diskaun penjimatan sebanyak 14%
    (Harga Asal RM64)

Ingin tahu lebih mendalam tentang cerita ini?

Dapatkan bab percuma sekarang!

Mengingatkan saya pada fasa memberontak dan menyimpan banyak ketidakpuashatian kepada parent 

Buat saya reflect balik hubungan saya dengan keluarga

Syahira Hozami, Editor Perolehan Novel IMAN

Uniknya penulis Arif Zulkifli, berjaya meyakinkan kita bahawa kasih sayang itu sifatnya tiada sempadan

Sesiapa pun boleh memberi dan menerimanya, paling saya terkesan, dalam seluas-luas dunia

Umairah, Editor Pembangunan Manuskrip IMAN

You have successfully subscribed!
This email has been registered