Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
Stigma - Iman Shoppe Bookstore
RM24.00

RM30.00

Iman Publication

Stigma

Penulis: Muharikah

"Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia?" ungkap Iman, serius.

Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata.

"Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak," ketawa mereka pecah lagi. Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu.

Iman tahu, Zarith hanya bergurau. Tapi, ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith.

Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
N.A.A.
Stigma

Hi kak iman! This book really eyes' opening. the storylines are so nice. hehe banyak input dapat. alhamdulillah. jzzk for the book! im looking forward for new upcoming books.

Sale

Unavailable

Sold Out