Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
Arkitek Jalanan - Iman Shoppe Bookstore
RM24.00

RM30.00

Iman Publication

Arkitek Jalanan

Paperback, 328 pages

ISBN13 : 9789832423430
Diterbitkan : April 2017
 
To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.”
Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni,
mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.
Tapi sebenarnya kan…
Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.

Customer Reviews

Based on 6 reviews
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Siri Jalanan

Recommended ! Siri Jalanan is the best ! pengajaran yang sangat berguna & you guys akan keep nak baca what happen next !

N
N.A.M.N.
Siri jalanan

Buku dia rare! Lain dari yang lain. Just one word it awesome!

H
H.E.
Arkitek Jalanan

A light yet meaningful read. Recommended!

A
A.G.H.
Buku motivasi

Bagus untuk student sebagai motivasi ,
Penceritaan amat jelas dan berkesan

N
N.

Dalam siri jalanan; Arkitek Jalanan ini lebih menyetuh hati saya sebagai pembaca. Boleh terlebih emosi ketika membaca, gelak tiba-tiba, tersengih sorang dan boleh menangis syahdu tanpa sedar :') Apapun tulisan Teme sangat dekat dengan semua; sesuai dibaca oleh anak kecil hingga ke usia atuk/nenek :)

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Sale

Unavailable

Sold Out