Pelukis Jalanan By Teme Abdullah
RM25.00 RM22.50
Pelukis Jalanan By Teme Abdullah
Paperback, 215 pages ISBN13 : 9789832423294 Diterbitkan : Januari 2016 Jika diberi peluang berpatah balik masa, perbetulkan semuanya, mengelak kegagalan berlaku, dan hidup dengan selesa, aku akan memilih untuk tidak lakukannya. Kerana pengalaman inilah anugerah bernilai Allah kepada aku.” [Teme...
RM25.00 RM22.50
Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
RM30.00 RM27.00
Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
Paperback, 328 pages ISBN13 : 9789832423430 Diterbitkan : April 2017 To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.” Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up... Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam....
RM30.00 RM27.00
Impian Jalanan by Teme Abdullah
RM33.00 RM29.70
Impian Jalanan by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Paperback, 351 pages Orang kata melukis tak boleh jadi kaya. Tak boleh jadi jutawan. Tak apa. Biar aku cuba. Impian Jalanan merupakan kesinambungan dari dua buku sebelumnya, Pelukis Jalanan dan Arkitek Jalanan. Ini kisah Teme selepas habis...
RM33.00 RM29.70
Signature Jalanan By Teme Abdullah
RM33.00 RM29.70
Signature Jalanan By Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Halaman: 306 "Aku faham perasaan yang kau cerita kat aku mula-mula tadi... Rasa macam seakan-akan dilahirkan bodoh daripada orang lain. Orang lain boleh score exam. Aku pulak tak boleh score. Dahlah lambat membaca. Huruf pun aku tertukar-tukar....
RM33.00 RM29.70
Tentang Pilihan: Membentuk Kerangka Fikir Dalam Menentukan Perjalanan Hidup by Dr Nur Aisyah Zainordin
Penulis: Dr Nur Aisyah Zainordin Penerbit: Iman PublicationTahun Terbitan: 2022Bahasa: Bahasa MelayuISBN: 9789672459378Bil. Muka surat: 200 m/sFormat: PaperbackHarga: RM30.00 Berat: 0.26kgSinopsisSemakin dewasa, semakin kompleks persoalan kehidupan kita; semakin sukar pula hendak menetapkan sebuah keputusan. Satu persatu keputusan besar terbentang di hadapan...
RM30.00 RM28.50
Unfollow The Flow By Aiman Azlan
RM30.00 RM27.00
Unfollow The Flow By Aiman Azlan
Paperback, 202 Pages Genre: Self-HelpLanguage: English“I'm tired of being compared. Like I’m supposed to follow what my peers are doing to achieve their kind of success, instead of doing what I really want to do in life.” ***We often imagine...
RM30.00 RM27.00
Unshakeable How To Be Confident When You're Nervous By Aiman Azlan
Author: Aiman Azlan “How do I remove my nervous feeling?” Bad news is: You can’t. Good news is: You shouldn’t. Nervousness is a sign that we value the thing we are nervous about. But, just like any other human feeling,...
RM30.00 RM27.00
Leaving Microsoft To Change The World by John Wood
Penulis: John WoodPenterjemah: Iskandar Syah IsmailPenerbit: Jejak TarbiahTahun Terbitan: 2021Bahasa: Bahasa MelayuISBN: 9789671927465Bil. Muka surat: 472 m/sFormat: PaperbackHarga: RM35.00Berat: 0.48kgSinopsis“Berjuta-juta kanak-kanak sedang menunggu peluang hidup yang dibawa oleh nikmat pendidikan. Saya berharap dan berdoa supaya kita tidak membiarkan mereka menunggu...
RM35.00
Personaliti Kejayaan By Mohd Daud Bakar
Penulis: Dr. Mohd Daud BakarPenerbit: Amanie Media, Julai 2020Bahasa: MelayuGenre: MotivasiISBN: 9789672302193Ketebalan: 106 m/sFormat: SoftcoverSalah Satu Buku Yang Disiapkan Oleh Datuk Dr. Mohd Daud Bakar semasa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan.MINDA – DISIPLIN – KEMAHIRANMindaKeinginan minda untuk berjaya perlu disemai dan dibajai. Semua...
RM25.00
Bestnya Inspirasi! : The Inspirizer by Zaim Zain
Penulis: Zaim ZainPenerbit: Irfan Foner StudioTahun Terbitan: 2021Bahasa: Bahasa MelayuISBN: 9789671743027Bil. Muka surat: 147 m/sFormat: PaperbackHarga: RM20.00Berat: 0.2 kgSinopsisMengapa perempuan selalu ingin menang berhujah? Apakah yang tertulis dalam surat kepada Thomas Edison? Apa yang kita boleh belajar dari sebatang pokok?...
RM20.00
Bestnya! PhD by Dr.Tiny Azleen Yahaya
Judul : Bestnya! PhDHarga : RM 30.00Penulis : Dr. Tiny Azleen YahayaKomik : KiboTahun terbitan : Oktober 2021Bahasa : Bahasa MelayuGenre/Kategori : Komik, Artikel, Pendidikan, KajianBil. m/s : 128Format : PaperbackBerat : 0.3 kgSinopsis :  PhD adalah impian kebanyakan kita...
RM30.00
Dukun Kegagalan Bagaimana Bangun Setelah Kecundang By Mohd Daud Bakar
Ramai orang telah gagal - saya termasuk dalam senarai mereka - tapi tak semua yang mahu dan mampu bangun semula. Semua orang tak nak gagal tapi tak semua nak bangun semula setelah kecundang. Buku ini adalah untuk mereka yang gagal...
RM30.00
You have successfully subscribed!
This email has been registered