-10%
Zoom the image with mouse

Sayang Yang Tak Terungkap oleh Muharikah

596 In stock
RM28.80 RM32.00
customers are viewing this product

Penulis: Muharikah
Penerbit: Iman Publication
Tahun Terbitan: 2023
Bahasa: Bahasa Melayu
ISBN: 9789672459767
Bil. Muka surat: 496m/s
Format: Paperback
Harga: RM32.00
Berat: 0.44kg

Sinopsis

“Iman, please stay. You don’t have to do this to me!”

“I have to leave. Until you can explain everything to me.

***
Dr. Iman Syahirah seorang wanita berdikari dan berkerjaya; selalu tahu apa yang dimahukan dalam hidupnya.

Namun, tiada siapa tahu, doktor yang kelihatan tegas ini menyimpan kisah silam yang dijaga rapi. Dia sendiri tidak ingin mengenang lagi.

Walau bagaimanapun, pertemuan dengan Aleph telah menimbulkan kembali gelojak perasaan lama yang disangka telah terhapus sepenuhnya. Lamaran Faris secara tidak semena-mena memberi Iman jalan keluar daripada kemelut tersebut.

Tanpa diduga, bahagia yang diimpikan bertukar derita. Makin didekati, makin Faris menjauhi. Faris seolah-olah menyembunyikan sesuatu. Adakah Faris tahu akan kisah silamnya? Kemunculan semulaAleph sekali lagi mengubat jiwa Iman yang lara.

“Adakah ini balasan Allah terhadap dosa-dosa silam? Takkan ia karma?”

Mampukah kepercayaan yang tersisa melenyapkan semua kecurigaan, lalu dia menemui kebahagiaanyang dicari?

Polisi Order:

1. Sebarang order yang berjaya adalah muktamad dan tidak boleh dibatalkan atau ditukar ganti.

2. Selepas selesai proses pembayaran yang lengkap, anda akan menerima email pengesahan daripada IMAN Shoppe Bookstore bersama nombor order (cth: #111***). No order ini penting untuk semakan keseluruhan butiran pembelian.

3. Sebarang pertukaran alamat selepas pembelian tidak akan diterima dan pihak IMAN akan memproses tempahan berdasarkan maklumat yang diberikan semasa tempahan di website.

4. Anda tidak dibenarkan menukar atau menambah order selepas pembelian berjaya di website. Untuk menambah pembelian buku, anda boleh membuat tempahan buku yang baru di website dan kami akan pos buku tersebut secara berasingan.

Polisi Penghantaran:

1. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 2-3 hari bekerja untuk Semenanjung dan Sabah/Sarawak dalam masa 14 hari bekerja. Penghantaran luar negara akan mengambil masa dalam 2-3 minggu tidak termasuk hari Sabtu dan Ahad mengikut nombor order (cth: #111***).

2. Semua parcel akan diposkan melalui sistem kurier yang telah ditetapkan oleh pihak IMAN kecuali Sabah Sarawak dan Luar Negara.

3. Tracking nombor akan diberikan melalui email dari IMAN Shoppe setelah parcel mula diproses oleh pihak IMAN.

4. Pelanggan tidak dibenarkan untuk self pick up pra tempah di premise IMAN Media Group

Polisi Kerosakan/Kehilangan Parcel

1. Sebarang aduan seperti berikut:

i. Kerosakan item
ii. Menerima order yang salah
iii. Kelewatan atau kehilangan parce

Anda boleh membuat laporan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN di sini. Pihak IMAN akan segera hubungi anda melalui email dalam tempoh 24 jam semasa waktu bekerja untuk penghantaran item yang baru.

Perhatian: Untuk buku rosak atau salah item, anda tidak perlu pulangkan kepada pihak IMAN.

2. Jika parcel mengalami kerosakan fizikal, anda perlu membuat laporan kepada pihak Easyparcel melalui email, support@easyparcel.my dan pihak IMAN dalam masa 24 jam. Kami tidak akan menghantar parcel yang baru sekiranya anda tidak membuat laporan kepada pihak kurier.

3. Untuk kes pemulangan parcel yang tak dituntut, anda haruslah membayar kos penghantaran yang baru kepada pihak IMAN dalam tempoh sebulan.

PERHATIAN: Sebarang persoalan dan cadangan, boleh diajukan kepada Unit Khidmat Pelanggan IMAN melalui email sales@imanshoppe.com atau hubungi talian 013-2875747.
@haanim.mustafa 1) BUKU NI PAINNNNNN. Ya Allah lama betul aku nak habiskan buku ni sebab menusuk. Cerita best tapi aku yang tertekan baca 😭😭😭 2) Aku geram, plot punca Iman jadi macam tu terlalu sikit. Ia membuatkan aku tak puas hati dan jadi “TU JE?” apoooooo 3) watak Iman tu kadang aku rasa tak beriman betul dia ni. Tapi tu la, nama pun manusia kan. Bukannya perfect. Kalau bagus tang kerja, mungkin personal life dia hauk sikit. Ha gitulah fair and square. 4) apa yang aku nampak kat sini, kalau bini kau adalah superior kau kat tempat kerja, kau pergilah jauh-jauh jangan kerja satu kawasan dengan dia. Lelaki ada egonya sendiri. Bila balik rumah selepas kerja sama-sama dekat ofis, macam tinggi harapan berlaku kejadian pinggan mangkuk transform jadi UFO nanti. Jadi salah seorang kena berkorban supaya tak sama ofis bekerja. 5) selalunya kan, selain masalah lgbtqrstuv ni, punca bercerai berai ni adalah komunikasi. Contoh: Yang sorang ni pesen pendam, sorang lagi mulut lepas. Main sembur je jadi semedang bergaduh. Yang perempuan pun, kau tak payah la complicated sangat. Dah laki kau tanya kau oke ke tak, kalau kau tak oke KAU JAWAB JE LA KAU TAK OKE LEPAS TU KAU EXPLAIN LA KENAPA TAK OKE. Kau janganlah expect laki kau pandai tanya soalan macam pegawai temuduga kerja 😩 6) kita sama-sama belajar oke? Baca buku ni dan amik pengajaran. Yang elok kita ikut. Yang tak elok kita tinggalkan. PERGI SANA BELI BUKU NI LEKAIH! #BeBetter #IMANxPBAKL #PBAKL2023 #Sambungraya #imanpublication #sayangyangtakterungkap #muharikah #BookTokMalaysia #klibf2023 #pbakl #klibf #bookrecommendation #bookloverscheck #bookdragon #bibliophile #bookish ♬ original sound - haanim.mustafa
Sayang Yang Tak Terungkap oleh Muharikah
You have successfully subscribed!
This email has been registered