Empayar Hikayat Putera Tanpa Nama by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Paperback, 352 pages Ilmu agama ini umpama senjata yang boleh dimiliki sesiapa. Jika senjata itu jatuh ke tangan yang baik, akan digunakan senjata itu untuk menyerang yang jahat. Namun, jika ia jatuh ke tangan yang jahat, akan...
RM30.00 RM28.50
Letters to God Series (Abridged - Vol. 1) by Norhafsah Hamid
Author: Norhafsah Hamid Publisher: Iman Publication Year Published: 2022 Language: English ISBN: 9789672459385 Pages: 560 pages Format: Paperback Price: RM 35.00 Weight : 0.415kg SynopsisSarah—an introvert and a law student in England, struggling to stay true as a Muslim.Things started...
RM35.00 RM31.50
Letters to God Series (Abridged - Vol. 2) by Norhafsah Hamid
Author: Norhafsah HamidPublisher: Iman Publication Year Published: 2022 Language: English ISBN: 9789672459392 Pages: 470 pages Format: Paperback Price: RM 35.00 Weight : 0.36 kg SynopsisCrying doesn't mean you’re questioning God’s plan.It means that you’re human. ”Sarah—now a full-fledged lawyer, struggling...
RM35.00 RM31.50
Sehingga Yang Patah Tumbuh By Aisyah Madadiy
Penulis: Aisyah MadadiyPenerbit: Iman PublicationTahun Terbitan: 2022Bahasa: Bahasa MelayuISBN: 9789672459354Bil. Muka surat: 395 m/sFormat: PaperbackHarga: RM30.00Berat: 0.358 kgSinopsis“Kamu kata, kamu tak hidup dengan kenangan. Jadi kenapa masih terkesan dengan hal lalu?” Nawal Hamdi tekad. Kali ini dia memilih bersendirian. Dia...
RM30.00
Time to Heal: A Novel by Norhafsah Hamid
@biblio_mom Time To Heal by Norhafsah Hamid. This is how it looks like in my head & took me 3 hours to create this visualisation 🤣 hope you guys like it @imanshoppe #booktok #timetoheal #booktokmalaysia #convincingyoutoreadbooksbytheirasthetics ♬ Mungkin Hari Ini...
RM30.00 RM28.50
Amukan Manusia Ciptaan (Projek Athena 3) by Syeraho
Penulis: SyerahoPenerbit: Iman PublicationTahun Terbitan: 2022Bahasa: Bahasa MelayuISBN: 9789672459330Bil. Muka surat: 489 m/sFormat: PaperbackHarga: RM30.00Berat: 0.445 kgSinopsisJangan kalah dengan diri kau, Athena!  Setelah misi menyelamatkan isteri presiden yang diculik menemui kegagalan, negara Erudayn gempar pula dengan berita pembunuhan presiden dan...
RM30.00 RM28.50
Empayar 2 Hikayat Mukjizat Daripada Iblis by Teme Abdullah
Penulis: Teme Abdullah Halaman: 488 Ribuan tahun selepas peperangan yang memusnahkan hampir keseluruhan dunia. Nusantara kembali aman di bawah naungan sultan sehingga datang mereka yang mendakwa - kekuasaan itu hasil perjanjian dengan syaitan.
RM30.00 RM28.50
Kapal Terakhir Di Dunia Episod II by Teme Abdullah
Penulis: Teme AbdullahPenerbit: IMAN PublicationBil. Muka Surat: 339Tahun Terbitan: 2021ISBN: 9789672459187Format: PaperbackSinopsis Jika ada satu sistem yang gagal berfungsi, seluruh Bokor akan turut lumpuh. Itulah yang sedang dialami Bokor – kapal gergasi berusia 571 tahun yang menjadi tempat berlindung semua...
RM30.00 RM27.00
Kapal Terakhir Di Dunia Episod III by Teme Abdullah
Siri terakhir Kapal Terakhir di Dunia kini telah tiba! Dapatkan sekarang untuk mengetahu penamat kisah Aria dan penduduk-penduduk Bokor. Author: Teme AbdullahPublisher: Iman PublicationYear Published: 2021Language: MalayISBN: 978-967-2459-22-4Pages: 320 pagesFormat: PaperbackWeight : 400g “Kosongkan minda... Buang semua andaian kau selama...
RM30.00 RM27.00
Mawaddah Ilmi Ingin Pulang By Auni Zainal
Penulis: Auni Zainal Penerbit: IMAN Publication Tahun Terbit: 2021 Bahasa: Melayu ISBN: 9789672459125 Ketebalan: 516 m/s Format: SoftcoverDia diam apabila marah.Dia diam apabila sedih.Dia diam apabila kecewa.Mawaddah Ilmi tidak tahu apa masalah dirinya. Namun, dia sentiasa pasti yang dia tak berhak...
RM30.00 RM27.00
S-K-Y By Fiy Suri
RM28.00 RM25.20
S-K-Y By Fiy Suri
Pekak. Socially anxious. Anak yatim. Tak ada yang tak teruk dalam hidup seorang gadis bernama Sky. Kalau boleh, dia nak duduk di dalam bilik saja dan melukis. Tak payah pergi mana-mana. Kalau jumpa orang pun, bukan orang faham apa dia...
RM28.00 RM25.20
Will You Stay? A Novel By Norhafsah Hamid
@cottoncandyyyyyy5 where we can find a man like Rasyid #booktok #willyoustay #bookrecommendations ♬ original sound - cottoncandyyy Author: Norhafsah Hamid  Publisher: IMAN Publication Year Published: 2021 Language: English ISBN: 9789672459132 Page: 330 m/s Format: Softcover“If you love Allah and take care...
RM30.00 RM28.50
Dilema By Muharikah
RM30.00 RM27.00
Dilema By Muharikah
“Tetapi entahlah Puan. Kenapa ujian ini datang berturut-turut? Kenapa Allah ambil sesuatu dari saya di saat saya memerlukan sesuatu untuk bergantung harap?” Hanya tidak sampai beberapa bulan kehilangan suaminya, Iman diuji lagi. Kali ini ujian yang diterima begitu menggoyahkan keyakinan...
RM30.00 RM27.00
Karma by Muharikah
RM30.00 RM27.00
Karma by Muharikah
Penulis: Muharikah Halaman: 418 😞 Adakah ini KARMA? Adakah ini balasan Allah terhadap dosa-dosanya yang silam? Adakah ini karma? Tetapi, tidak ada karma di dalam Islam. Yang ada adalah ketentuan dan takdir Allah yang telah diatur buat kepentingan manusia itu...
RM30.00 RM27.00
Empayar 3: Hikayat Saka Keturunan Raja by Teme Abdullah
Penulis: Teme AbdullahPenerbit: Iman PublicationTahun Terbitan: 2022Bahasa: Bahasa MelayuISBN: 9789672459415Bil. Muka surat: 496 m/sFormat: PaperbackHarga: RM30Berat: 0.4kgSinopsisSaka raja yang diwarisi telah memberi kesaktian luar biasa kepada Sang Putera. Jijik dengan amalan syirik jurai keturunannya itu untuk kekal berkuasa, Putera Aradhana...
RM30.00 RM28.50
Stigma By Muharikah
RM30.00 RM27.00
Stigma By Muharikah
Penulis: Muharikah "Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia?" ungkap Iman, serius.Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata."Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu...
RM30.00 RM27.00
Kapal Terakhir Di Dunia Episod I by Teme Abdullah
Penulis: Teme AbdullahPenerbit: IMAN PublicationBil. Muka Surat: 338Tahun Terbitan: 2021ISBN: 9789672459170Format: Paperback Sinopsis Bokor, sebuah kapal besi gergasi yang asalnya dicipta untuk menghadapi bencana hujan tahi bintang menjadi satu-satunya tempat manusia berlindung. Meski terasing daripada ancaman dunia luar, penghuninya telah dijangkiti pelbagai...
RM30.00 RM27.00
-10%
Sold Out
Quick View
Sedetik Lagi By Auni Zainal
RM30.00 RM27.00
Sedetik Lagi By Auni Zainal
9 tahun Khalis terperangkap di masa lalu akibat diari merah itu.Khalis ingin kembali ke masa asalnya namun dia tidak tahu bagaimana. Dia takut andai dia gunakan diari itu untuk mengubah takdir, akan ada kesan yang lebih buruk menimpa diri dan...
RM30.00 RM27.00
You have successfully subscribed!
This email has been registered